Teknoloji

Sony Gold kablosuz kulaklığın yeni versiyonunu tanıttı

sony gold kablosuz kulaklikSony Gold kablosuz kulaklık, 2014’te PlayStation 4 sahipleri için tanıtılmıştı. Kulaklık dört yılın ardından yeni versiyonuyla gözler önüne çıktı. Yeni versiyonda tasarımda yapılan küçük değişiklikler dışında bir yenilik göze çarpmıyor.

Sony’nin yeni kulaklığının adı Gold olsa da, kulaklığın renginin altın sarısı olmadığını belirtmekte fayda var. Şirket, 2016’da da Platinum adını taşıyan bir kablosuz kulaklığı tanıtmıştı. Platinum da 2014’te çıkan ilk Gold kulaklığın yeni versiyonu olarak değerlendirilmişti.

Sony 2014’te orijinal Gold’u 99.99 dolar karşılığında satışa sunmuştu. 2016’da piyasaya çıkan Platinum’un fiyat etiketine ise 159.99 dolar yazmıştı. Bu fiyat artışıyla birlikte kullanıcılara daha kaliteli bir materyal ve yeni 3D ses özellikleri sunmuştu.

Yeni Sony Gold kablosuz kulaklık 99.99 dolar karşılığında satılacak

Yeni Sony Gold kablosuz kulaklık ise ilk versiyon gibi 99.99 dolar karşılığında satılacak. Görünür tek değişikliğin tasarıma yapılan küçük dokunuşlar olduğunu düşününce bu tercih doğal görünüyor. Yeni versiyonun orijinal versiyonun dayanıklılık sorunlarını çözüo çözemeyeceği merak ediliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER