Teknoloji

Sony Extra Bass serisinin yeni üyeleriyle Beats’e meydan okumayı sürdürüyor

sony extra bass wh-xb900n
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Sony Extra Bass serisi ses ürünlerinin arasına iki yeni seçenek daha ekledi. Aktif gürültü önleme özelliğine sahip WH-XB900N kablosuz kulaklık ve Amazon Alexa ile Spotify Connect desteğine sahip SRS-XB402M Bluetooth hoparlör, Sony’nin iddialı ürünler barındıran serisinin en yeni üyeleri olarak gözler önüne çıktı.

Extra Bass serisi, Sony’nin portföyünde Beats’in ürünleriyle rekabet görevini üstleniyor. Şirket bu ürünlerde daha gelişmiş bir ses deneyimi vadediyor. Serinin en yeni kablosuz kulaklığı olan WH-XB900N, görsel ve teknik açıdan oldukça iyi yorumlar olan WH-100MX3 kulaklığa benziyor. Gürültü önleme teknolojisi ve Bluetooth bağlantısı, kulaklığın öne çıkan ilk özellikleri oluyor.

Extra Bass WH-XB900N, tek şarjla 30 saatlik bir pil ömrü sunuyor. Hızlı şarj özelliği sayesinde ise 10 dakikalık şarj ile 1 saat boyunca müzik dinlenebiliyor. Amazon Alexa, Google Asistan ve Siri entegrasyonu bulunan kulaklık, akıllı telefona bağlandığında üstündeki tuş üzerinden seçilen dijital asistanı aktif hâle getirebiliyor.

Extra Bass serisinin diğer yeni üyesi ise SRS-XB402M Bluetooth hoparlör. Daha yoğun bas duymak isteyenlere hitap eden hoparlör, açılanmış birimleri sayesinde daha geniş bir ses alanı sunuyor. Böylelikle sesteki bozulma etkisi de aşağıya çekiliyor. Çift pasif verici anten ise tescilli Live Sound modunda geniş alanları bile rahatlıkla doldurabilecek bir sesin üretilmesini sağlıyor. Üzerinde yeşil bir ışık şeridi bulunan hoparlör, kablosuz ağlara bağlanabiliyor. Buna ek olarak, Spotify Connect ve Amazon Alexa desteği de hoparlörün özellikleri arasında bulunuyor.

Sony Extra Bass WH-XB900N ve SRS-XB402M temmuz ayında satışa sunulacak. WH-XB900N İngiltere’de 230 pound karşılığında satılacak. SRS-XB402M içinse 250 pound ödemek gerekecek.

İLGİLİ HABERLER