Teknoloji

Sony Ericsson’un 2009 telefonları: Kate, Filippa, Frances

Sony Ericsson 2009 yılına yeni bir orta sınıfa yönelik Cyber-shot telefonu ile girecek. “Kate” kod adlı C510 modeli bar tipi bir telefon ancak 3.2 megapiksellik kameraya ve Sony Ericsson’un yeni kameralı cep telefonlarında yer alan yüz ve gülümseme tanıma özellikleri ile kullanıcı dostu arayüze sahip olacak.

Otomatik odaklama ve temel flaş desteği ile de ideal altı koşullarda bile kaliteli fotoğraf çekmenin mümkün olacağı C510’un Şubat ayı başlarında satışa çıkması bekleniyor. Ancak bu telefonun tanıtımı sessiz sedasız bir şekilde geçiştirilecek mi ya da Şubat ayındaki Mobile World Congress etkinliğinde güzel bir tanıtım yapılacak mı? Orası henüz belli değil…

Bunun yanında C510’dan sonra iki telefonun daha yolda olduğu söyleniyor. “Filippa” kod adlı model, C510’dan sınra çıkacak ve aynı kalıpta birtakım yükseltilmiş özellikler içerecek, örneğin 5 mp kamera ve Xenon flaş. “Frances” adlı diğer model ise “Filippa” modelinden sonra çıkacak ve kayan kapaklı tasarıma sahip olacak. Bu modelin de görüntü sabitleme ve GPS gibi özelliklere sahip olacağı söyleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER