Manşetler

Sony Ericsson’dan Android 2.x cihazlar için Bluetooth destekli mini bilgi ekranı: Live View – Galeri

sony_ericsson_liveviewSony Ericsson Android 2.x akıllı telefonlar için yeni bir mikro ekranın duyurusunu yaptı. LiveView adlı bu renkli OLED ekran 1.3 inç’lik boyuta ve 128 x 128 çözünürlüğe sahip. Telefonunuzla Bluetooth üzerinden eşleşen ve kabaca 10 metrelik bir alanda görev yapabilen bu cihazı ister çantanıza bağlayın, isterseniz de bir saat ya da bant gibi bileğinize takın. Sony Ericsson Live View SMS, RSS, Twitter ve Facebook güncellemelerini gösterirken çalınan şarkıları da kontrol etme olanağı sunuyor.

inPulse akıllı saat telefonda olduğu gibi Live View da gelen çağrı detaylarını gösteriyor. Telefonun zil sesisini doğrudan Live View üzerinden kısabiliyorsunuz. Takvim girdilerini hatırlatan, saati ve tarihi gösteren bu cihaz telefonun yerini de bulmanızı sağlıyor. Live View’ın desteklediği cihazlar arasında Sony Ericsson XPERIA X10, X10 Mini, X10 mini pro gibi cihazlar yer alıyor. Bunun yanı sıra Sony Ericsson Live View’ın “Android cihazlarının çoğuyla uyumlu olduğunu” iddia ediyor. Ancak desteklenen “diğer cihazlar” altında sadece Samsung Galaxy S ve HTC Desire’ın listelenmiş olması kafa karıştırıcı. Belki de Sony Ericsson şimdilik sadece bu cihazları test edip uygunluğunu onaylayabilmiştir.

Sony Ericsson Live View’ın fotoğraflarından oluşan galeriyi aşağıda bulabilirsiniz. İlgili bağlantıda ise basın bülteni ve tanıtım videosu yer alıyor.

Galeri: Sony Ericsson Live View
[nggallery id=420]

İlgili – Slashgear (Basın Bülteni & Video)

İLGİLİ HABERLER