Teknoloji

Sony Ericsson XPERIA X10’a Gingerbread ağustosta geliyor – Video

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Sony Ericsson, XPERIA X10 için Android 2.3 Gingerbread güncellemesinin ağustos ayı başında çıkacağını doğruladı. Ancak bu cihazı kullanan herkes yeni ROM’u alamayacak. Kilitsiz ve SIM kartsız satılan cihazlar güncellemeyi ilk alanlar olacak. Türkiye’de satılan cihazlar da bu kategoriye giriyor.

Yeni güncellemenin neler içereceğine gelince… Şirketin son zamanlarda çıkardığı cihazlarda yüklü gelen Facebook Inside XPERIA sosyal ağ entegrasyonunun güncellemeyle birlikte geleceği belirtiliyor. Bunun yanında WiFi ve USB üzerinden mobil genişbant bağlantı paylaşımı, uygulamalar için SD kart üzerine depolama, özelleştirilebilir yatay uygulama tepsisi, medya deneyim bileşenleri de Gingerbread güncellemesiyle X10’a gelecek yenilikler arasında bulunuyor. Test sırasında karşılaşılan sorunlar nedeniyle DLNA desteğinin bulunmayacağı söylenirken, Sony Ericsson üçüncü parti istemcilerin indirilebileceğini belirtti.

Ne yazık ki, XPERIA X10 mini, X10 mini pro ve X8, kısıtlı RAM nedeniyle Gingerbread’i alamaycak, en azından resmi olarak…

Video: Sony Ericsson XPERIA X10’da Android Gingerbread

İlgili – Android Community

İLGİLİ HABERLER