Teknoloji

Sony Ericsson Xperia X10 için Android 2.3.3 Gingerbread güncellemesi yayınlandı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Sony Ericsson, Xperia X10 için Android Gingerbread güncellemesini sunacağına dair birkaç hafta önce bir söz vermişti. Şirket bu sözünü tuttu ve X10 için Android 2.3.3 Gingerbread güncellemesini yayınladı. Yurtdışında çıktığına dair haberler gelen bu telefona söz konusu güncellemenin yüklenebilmesi için telefonun bir mobil operatörden satın alınmamış olması gerekiyor. Türkiye’de satılan Xperia X10’larda böyle bir durum olmadığı için herhalde sorun yaşanmayacaktır.

Söz konusu güncellemeyle birlikte Sony Ericsson Xperia X10’a WiFi ve USB üzerinden mobil veri paylaşım imkânı, geliştirilmiş Facebook entegrasyonu ve yeni bileşenler geliyor. Güncelleme yapabilmek için bir USB kablosu ve SE’nin özel PC yazılımı gerekiyor, bu durum havadan güncellemenin mümkün olmadığı anlamına geliyor.

Türkiye’deki Xperia X10 sahiplerinin bu yeni güncellemeyle ilgili izlenim ve yorumlarını aşağıdaki yorum alanına bekliyoruz. Bu arada Sony Ericsson Türkiye’nin web sitesinde Xperia X10 Gingerbread güncellemesi için hâla “çok yakında” ibaresi var.

İlgili – Sony Ericsson

İLGİLİ HABERLER