Teknoloji

Sony Ericsson Xperia Ray’in Türkiye satış fiyatı ne olacak?

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Sony Ericsson yeni bir Android telefonu daha Türkiye’de piyasaya sunmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz yaz başında duyurusu yapılan Xperia serisi üyelerinden Sony Ericsson Xperia Ray‘in Türkiye lansmanı önümüzdeki hafta içinde yapılacak.

3.3 inç, 854 x 480 piksel çözünürlüklü TFT dokunmatik ekrana sahip olan cihazda 1 GHz hızında çalışan Qualcomm Snapdragon işlemci, Adreno 205 GPU, 300 MB’ı kullanıcıya açık şekilde 1 GB dahili bellek, 512 MB RAM, 32 GB’ye kadar destekli microSD kart yuvası, 802.11b/g/n Wi-Fi, Bluetooth 2.1+EDR, DLNA, GPS gibi teknik özellikler bulunuyor. Cihazın arkasında 8 megapiksellik, 720p HD video kayıt destekli kamera, önünde de video görüşmeler için ikinci bir kamera yer alıyor.

Gelen dedikodulara göre Sony Ericsson bu telefonu Türkiye’de 999 TL’lik tavsiye edilen satış fiyatıyla piyasaya sürecek. Birkaç ay önce piyasaya sürülen Xperia Neo’yla benzer özelliklerini göz önünde bulundurduğumuzda mantıklı bir fiyat tahmini gibi görülüyor. Bu arada Sony Ericsson bu telefonun fiyatını lansmandan birkaç gün önce Facebook sayfası üzerinden duyuracakmış. Eğer Sony Ericsson Türkiye’nin Facebook sayfasını takip ediyorsanız, Xperia Ray’in Türkiye lansmanı için 13 Ekimde bir etkinlik düzenleyeceğini biliyorsunuzdur.

İlgili – Sony Ericsson Türkiye

İLGİLİ HABERLER