EğlenceManşetler

Sony Ericsson Xperia Play Android’i PlayStation ile tanıştırıyor – Galeri & Video

seplayofficial5Aylarca süren sızıntıların sonunda nihayet Sony Ericsson’un PlayStation’ı akıllı telefonlarla buluşturan yeni cihazı Xperia Play ile tanıştık. Android 2.3 Gingerbread sürümüyle çalışan Sony Ericsson Xperia Play “efsane” olarak nitelendirilen bir PSone oyunuyla gelecek. Ayrıca Sony Ericsson 20 kadar içerik ortağının çıkaracağı 50 ek oyundan oluşacak bir kütüphanenin de sözünü verdi.

Sony’nin PlayStation Suite oyun uygulamasını barındıran ilk Android cihazı olan Sony Ericsson Xperia Play’de 1 GHz Snapdragon işlemci, 4 inç’lik, 480 x 854 çözünürlüklü ekran ve üzerinde PSP tarzı oyun butonları barındıran, kayarak açılan bir oyun kontrolörü bulunacak. Telefonun önünde video görüşmeleri için bir kamera yer alırken, arkasında da 5 megapiksellik bir kamera daha bulunuyor. 512 MB RAM ve microSD kart yuvası da diğer özellikler arasında.

Engadget’ın belirttiğine göre Sony Ericsson Xperia Play ilk olarak ABD’de piyasaya çıkacak ve bu telefon Verizon Wireless öncülüğünde bu ülkede pazarlanacak.

Galeri: Sony Ericsson Xperia Play
[nggallery id=502]

Video: Sony Ericsson Xperia Play

İlgili – Engadget

İLGİLİ HABERLER