Teknoloji

Sony Ericsson Xperia neo V’nin takipçisi olarak nitelendirilen MT27i Pepper kendini gösterdi

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Sony Ericsson’un CES 2012’de Xperia arc HD olarak anılan bir cihazı tanıtmasını bekliyoruz, ancak Xperia Blog sitesi yepyeni bir haberle çıkageldi. “Pepper” olarak anılan MT27i kodlu cihazla ilgili detaylar ve cihazın fotoğrafını yayınlayan site merak katsayısını daha da yükseltmiş oldu.

Sözü edilen gizemli Xperia cihazının 3.7 inç’lik, 854 x 480 piksel çözünürlüklü dokunmatik ekran, 1 GHz çift çekirdekli işlemci gibi teknik özellikler barındırdığı söyleniyor. Bu başlıca teknik özellikler göz önüne alındığında MT27i’nin orta üst seviye bir Android cihaı olacağını söyleyebiliriz. Xperia Blog tarafından yayınlanan fotoğraftaki cihazda yer alan ana ekran, menü ve geri tuşları bu cihazın Android 2.3 Gingerbread ile çıkacağı izlenimi uyandırıyor. Ancak cihazın 2012’de çıkacak olması Ice Cream Sandwich güncellemesini öyle ya da böyle alacağı şeklinde yorumlanabilir.

Cihazın fotoğraflarında önde yer alan kamera ve gürültü azaltma için eklenmiş ikinci mikrofon da dikkat çekiyor. Bu arada arkadaki ana kameranın yanında da bir LED flaş bulunuyor. Xperia Blog sitesine göre bu cihaz Sony Ericsson Xperia neo V’nin takipçisi olarak tasarlanmış.

İlgili – Xperia Blog

İLGİLİ HABERLER