Teknoloji

Sony Ericsson XPERIA cihazlarına yönelik Ice Cream Sandwich güncelleme takvimini açıkladı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Sony Ericsson 2011 yılında piyasaya sürdüğü Xperia akıllı telefonlarının Ice Cream Sandwich’e güncellenmesine dair planını açıkladı. Buna göre Android 4.0’a geçişte öncelik XPERIA arc S, XPERIA neo V ve XPERIA ray‘de olacak. Bu cihazlarda güncelleme işlemi önümüzdeki mart sonu ya da nisan başında başlayacak.

Bu üç cihazı nisan sonu ya da mayıs başında XPERIA arc, XPERIA Play, XPERIA neo, XPERIA mini, XPERIA mini pro ve XPERIA active izleyecek. Sony Ericsson Live Walkman cihazı da aynı dönem içinde Ice Cream Sandwich güncellemesini alacak. Böylelikle Sony Ericsson’un XPERIA cihazları 2012’nin ortasında gelinceye kadar Android 4.0 Ice Cream Sandwich güncellemesini alacak. Türkiye’deki cihazlara da güncellemenin yurtdışında yayınlandıktan kısa bir süre sonra gelmeye başlayacağını tahmin ediyoruz.

Sony Ericsson geçtiğimiz günlerde XPERIA cihazlarına gelecek Ice Cream Sandwich’in alfa sürümünü yayınlamış ve kullanıcıları nelerin beklediğini XPERIA arc S üzerinde şöyle bir göstermişti. Giriş sayfaları ve uygulama menüsünde çok değişiklik olmasa da çeşitli bölümlerde Ice Cream Sandwich tarzı değişiklikler dikkat çekiyor.

İlgili – Sony Ericsson Blog

İLGİLİ HABERLER