Teknoloji

Sony Ericsson XPERIA Arc’ın 8.1 megapiksellik kamerasının performansı – Video

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Sony Ericsson CES 2011’de tanıttığı XPERIA Arc’ta yakın alan iletişim desteği ya da video görüşmeler için ön yüzde kamera yer almayabilir. Ancak bu durum Android 2.3 Gingerbread ile gelecek olan bu telefonun ortaya birşeyler koymakta başarılı olmadığı anlamına gelmiyor. Cihazda yer alan 8.1 megapiksellik Exmor R kamera sayesinde çekilen fotoğraflarla XPERIA Arc rakiplerinin arasından sıyrılmayı başarabilir.

Sony Ericsson XPERIA Arc’ta arkadan aydınlatmalı sensör kullanılıyor. Bu sensör ışık sensörlerini foto diyot bağlantılarının arkası yerine yonganın önüne kaydırıyor. Bu da daha hassas bir kameranın elde edilmesine ve düşük ışık koşullarında bile daha iyi fotoğraflar çekilmesine kapı açıyor. Sony Ericsson’un geniş açıklıklı f/2.4 lensi de makinenin içine daha fazla ışık düşmesini sağlıyor.

Öte yandan XPERIA Arc’ın düzenli bir kamera arayüzü bulunuyor. Bu da fotoğrafların daha hızlı şekilde çekilmesini ve kamera ayarlarının daha rahat bir şekilde yapılmasını sağlıyor. Aşağıda görmüş olduğunu Sony Ericsson Arc videosu başka bir Sony Ericsson XPERIA Arc tarafından çekilmiş. Cihazın HD video yeteneklerini ortaya koyması açısından da güzel bir video.

Video: Sony Ericsson XPERIA Arc

İlgili – SlashGear

Görsel – SlashGear

İLGİLİ HABERLER