Teknoloji

Sony Ericsson ve Box.net işbirliğiyle Xperia kullanıcılarına 50 GB’lık ücretsiz depolama alanı

Sony Ericsson’un bu ayın başında yanlışlıkla internete sızan ve sonrasında geri çekilen Box.net aracılığıyla bulut tabanlı depolama alanı sunma projesi nihayet resmen duyuruldu. Bundan böyle Sony Ericsson Xperia akıllı telefon kullanıcıları internette 50 GB’lık ücretsiz depolama alanına sahip olacak. 2012 yılı sonuna kadar devam edecek kampanya kapsamında Box.net üyesi olan Xperia cihaz kullanıcıları söz konusu depolama hizmetinden ömür boyu ücretsiz olarak faydalanacak.

Sunulan bu ücretsiz internet depolama hizmeti sayesinde kullanıcılar cihazlarındaki müzik, resim ve video dosyalarıyla diğer belgeleri internete yükleyip bunlara dünyanın her yerinde rahatlıkla ulaşabilecek. Kullanıcılar Box.net hesaplarına yükledikleri dosyalara dizüstü ve masaüstü bilgisayar, tablet, akıllı telefon ve Box.net uygulamasını destekleyen tüm akıllı TV’ler üzerinden ulaşabilecek.

Konuyla ilgili detayları aşağıda yer alan basın bülteninde bulabilirsiniz.

BASIN BÜLTENİ

Xperia telefonların hafızası 50 GB’a çıkıyor

Sony Ericsson Xperia kullanıcıları internetten indirdikleri fotoğraf, müzik ve videoları telefona sığdırma kaygısını artık taşımayacak. Sony Ericsson ve Box.net, Xperia akıllı telefon kullanıcılarına internette 50 GB ücretsiz depolama alanı sunuyor. Kampanyaya 2012 yılsonuna kadar katılan Xperia kullanıcıları depolama hizmetinden ömür boyu ücretsiz yararlanabilecekler.

19 Aralık 2011 – Sony Ericsson, Box.net işbirliği ile Xperia akıllı telefon kullanıcılarına internetten ücretsiz depolama hizmeti sunuyor. İnternet üzerinden 50 GB depolama ve sınırsız dosya paylaşımı imkanı tanıyan kampanyaya 2012 sonuna kadar katılan Xperia kullanıcıları bu hizmeti ömür boyu ücretsiz kullanabilecekler.

Sunulan ücretsiz internet depolama hizmeti; Xperia kullanıcılarının telefondaki müzik, resim, video dosyalarıyla diğer belgeleri internete yükleyerek dünyanın neresinde olursa olsun paylaşabilmelerini sağlıyor. Xperia kullanıcıları internete yüklenen bu dosyalara dizüstü ve masaüstü bilgisayarlar, tabletler, akıllı telefonlar ve Box.net uygulamasını destekleyen tüm akıllı televizyonlarla (Smart TV) istediği zaman, istediği yerden ulaşabilecek.

Anıları  sonsuza kadar saklama ayrıcalığı  Xperia’da

Kullanıcıların doğum günlerinden tatillere ve iş seyahatlerine kadar hayatın en önemli anlarını özelleştiren fotoğraf ile videoları internette sonsuza kadar saklamasına ve paylaşmasına izin veren yeni Sony Ericsson internet depolama hizmeti X10’la başlayan Xperia serisi tüm akıllı telefonlarda sunuluyor.  

Sony Ericsson Xperia kullanıcılarının bu hizmetten ömür boyu ücretsiz yararlanmak için 2012 sonuna kadar Android Market’ten “Box for Android” uygulamasını telefonlarına indirip Box hesabına giriş yapmaları yeterli olacak.
Bugün dünya çapında 8 milyon kullanıcı ve 100 bin şirkete hizmet veren Box, kullanıcıların internete yükledikleri dosyaları bilgisayarlar, tabletler ve akıllı telefonlar gibi internete bağlı tüm cihazlarla paylaşmasına izin veriyor. 50 GB depolama alanı, yaklaşık 50 bin belge, fotoğraf ve sunumun saklanmasına izin veriyor ve böylece standart bir kullanıcının tüm depolama ihtiyacını karşılıyor.

Sony Ericsson Pazarlama Genel Müdürü Steve Walker konuyla ilgili açıklamasında şunları  söyledi: “Xperia akıllı telefon kullanıcılarının  giderek daha fazla resim çekmesi, müzik dinlemesi ve video izlemesine bağlı olarak ellerindeki içeriği internete yükleyip diğer bilgisayarlar ve mobil cihazlarla paylaşabilmelerini istedik. Xperia ve Box, kullanıcılara istediği dosyaya istediği yerden ulaşma imkanı tanıyarak akıllı telefonları internet yaşamının ayrılmaz bir parçası yapacak.”

İLGİLİ HABERLER