Teknoloji

Sony Ericsson Cyber Shot C510 CES’te görücüye çıktı

se-c510-ces09-290-x-193Sony’nin yaptığı lansmanlar nedeniyle küçük kardeş Sony Ericsson bu seneki CES’te biraz gölgede kaldı, ancak yine de bu şirketin de yeni ürünleri yok değil. Bunlardan en önemlisi bir süredir ortalıkta dedikoduları ve fotoğrafları dolaşan Cyber-shot C510…

C510’un Avrupa, Kuzey Amerika ve Çin için farklı frekans bantlarını destekleyen versiyonları bulunuyor. Avrupa için üç bant GSM desteği ve tek bant HSDPA desteği sunuluyor. Özellikleri arasında otomatik odaklama özellikli 3.2 megapiksellik kamera, Smile Shutter adı verilen ve fotoğraf çekimi esnasında gülümseme anını yakalayıp anında fotoğraf çeken teknoloji, Snapfish ve YouTube’a çekilen video veya fotoğrafların anında yüklenebilmesi gibi özellikler sunuluyor.

C510’u elinize aldığınızda sağlam ve dayanıklı bir telefon olduğunu anlıyorsunuz. Tuşlara basıldığında verdiği tepki oldukça tatmin edici, ayrıca ele alıp kullanması da rahat. Ürünün ne zaman ve ne kadara satılacağı henüz belli değil. En iyisi şimdilik sadece aşağıdaki fotoğrafları ile idare edin.

Resim: Engadget Mobile

Galeri: Sony Ericsson Cyber Shot C510 [Engadget Mobile]
[nggallery id=30]

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER