Teknoloji

Sony Ericsson CES 2012’de tanıtacağı “büyük bir şeyin” ipucunu verdi

Sony Ericsson gelecek hafta başlayacak olan CES 2012’de “büyük bir şey” tanıtacağının işaretini verdi. Herhalde birkaç aydır ortalıkta dedikodusu dolaşan Nozomi kod adlı cihaz resmiyet kazanacak. Bu arada Sony Ericsson’un sözünü ettiği cihaz ABD’ye özel olduğunu düşündüğümüz LT28at de olabilir, bu ihtimâli de yabana atmamak gerek.

Geçen ayın sonlarında ortaya çıkan LT28at’nin 13 megapiksel kameraya sahip, 1.5 GHz’lik çift çekirdekli işlemcili ve 4 inç’in üzerinde boyuta sahip bir ekran barındıran cihaz olduğunun ipuçları verilmişti. Nozomi veya LT28at… Sony Ericsson’un gelecek hafta CES 2012’de tanıtacağı cihazdaki teknik özelliklerin çerçevesini bunlar oluşturabilir. Bu arada Sony Ericsson cihaz hakkında biraz daha merak oluşturmak için yukarıdaki fotoğrafı yayınladı. Fotoğrafta yer alan soldan ikinci kişinin elinde Sony Ericsson’un gelecek hafta tanıtacağı gizemli cihaz yer alıyor. Siyah renkli bu cihazın gerçekten büyük olduğu görülüyor.

Sony Ericsson geçen yılın CES’inde Xperia arc’ı tanıtmıştı. Bildiğiniz gibi Xperia arc sadece ABD pazarına özel bir cihaz değildi ve ülkemizde de piyasaya çıkmıştı. Sony Ericsson’un bu yılki CES bombasının da önümüzdeki aylarda Türkiye’de piyasaya çıkacak bir cihaz olmasını bekleyebiliriz. Cihazla ilgili detayları gelecek hafta Teknoblog’da buluyor olacaksınız.

İlgili – Sony Ericsson (Google+)
İlgili – Sony Ericsson (Facebook)

İLGİLİ HABERLER