Eğlence

Sony Ericsson CEO’su Şubat ayında tanıtılacak bir ürünü müjdeledi, PlayStation Phone olabilir mi?

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

engadgetpspphone2-1288145210

Makul bir biçimde reddetme Sony’nin PlayStation Phone stratejisinin ana parçasını oluşturuyor gibi görünüyor. Aynı durum Sony Ericsson için de geçerli. Şirket Android tabanlı oyun cihazının mevcudiyetini gerçekten onaylamasa da, bu konu hakkında ipuçları vermekten geri durmuyor.

Sony Ericsson’un CEO’su Bert Nordberg Wall Street Journal’a verdiği röportjda “Ortada çok fazla duman var, bu demek ki bir yerlerde de ateş olmak zorunda.” şeklinde ilginç bir cümle sarfediyor. Bunun üstüne bir de Sony Ericsson’un yeni bir ürününün önümüzdeki Şubat ayında düzenlenecek olan Mobil Dünya Kongresi’nde görücüye çıkacağının haberini veriyor. Aslına bakarsanız Sony Ericsson’un MWC 2011’de tanıtacağı cihaz PlayStation Phone yerine daha önce ayrıntıları internete sızmış olan 4.3 inç’lik, Android’li Anzu olabilir.

Nordberg, şirketinin birkaç sene önce neden bir PlayStation Phone geliştirmediğine dair bir soruya ise “Tarihe saplanıp kalmıyorum, ancak gelecek daha parlak olabilir.” şeklinde üstü kapalı bir cevap veriyor. Bunun yanında oyunun Sony Ericsson’un sunduklarını çeşitlendirmek adına güzel bir araç olabileceğini dile getiriyor. “Tabii ki, Sony çok güçlü bir marka ve biz bunu neden kullanmayalım ki?” diyerek de Sony Ericsson’un geleceğe yönelik stratejisini üstü kapalı bir biçimde ortaya koyuyor.

İlgili – Wall Street Journal

Görsel – Engadget

İLGİLİ HABERLER