Manşetler

Sony Ericsson Android Gingerbread yüklü Xperia Mini ve Xperia Mini Pro akıllı telefonlarını tanıttı – Galeri

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Sony Ericsson yepyeni iki kompakt Xperia akıllı telefonunu tanıttı. 3 inç’lik, Sony’nin Bravia Engine ve Reality Display teknolojilerini barındıran, çoklu dokunmatik, çizilmelere karşı dayanıklı ekrana sahip olan Xperia Mini Android 2.3 Gingerbread işletim sistemiyle çalışacak.

1 GHz işlemci barındıran Sony Xperia Mini’de Android Market erişimi de açık durumda. Özelleştirilmiş ana ekranı ise ekranın dört bir köşesine yerleştirilmiş özelleştirilebilir kısayollar barındırıyor. Yepyeni Xperia Mini ile birlikte pil ömründe de yüzde 30’luk bir iyileştirmenin yapıldığı belirtiliyor, bu daha büyük bir pil sayesinde gerçekleştirilmiş durumda. Öte yandan Sony Ericsson Xperia Mini’nin dünyanın 720p HD video kaydı yapabilen en küçük akıllı telefonu olduğunu gururla söylüyor. Dört farklı renk seçeneğiyle gelecek olan Sony Ericsson Xperia Mini ağustos ayında piyasaya çıkacak.

Yeni Xperia Mini Pro’da da 1 GHz işlemci, Mini’deki gibi 3 inç ekran ve 1200 mAh batarya yer alıyor. Mini’den farklı olarak ön yüzde kamera ve kızaklı QWERTY klavye de bulunuyor. Yeni moelin bu yılın üçüncü çeyreğinde piyasaya çıkması öngörülüyor. Her iki cihaza ait fotoğrafları aşağıda bulabilirsiniz.

Galeri: Sony Ericsson Xperia Mini
[nggallery id=552]

Galeri: Sony Ericsson Xperia Mini Pro
[nggallery id=553]

İlgili – Sony Ericsson Xperia Mini Pro
İlgili – Sony Ericsson Xperia Mini

 

 

The new Xperia Mini Pro also features a 1GHz processor and the same 3-inch display and 1200mAh battery, but it adds a front-facing camera and that sliding QWERTY keyboard that made the original X10 Mini Pro such a favorite. The new model is coming at some point in the third quarter of this year. The launch presentation is still ongoing, but we’ll have more details and hands-on pics as soon as we can.
Update: Hands-on pics and impressions can be found right here!

İLGİLİ HABERLER