Eğlence

Sony emojilerle ilgili bir animasyon film hazırlığı içinde

sony-emoji-230715

Emojilerle dolu mesajlardan veya iletilerden hoşlanmayanların Sony’nin yeni film projesinden uzak durmasında fayda var. Sony Pictures’ın animasyon birimi, emojilerle ilgili bir filmin prodüksiyonu için açılan ihaleyi kazandı. Söz konusu film projesinin altında, senaryoya da katkı sağlayacak olan Anthony Leondis’in imzası bulunuyor. Filmin yapımcılığı için Warner Bros. ve Paramount’un da istekli olduğu, ancak Sony Pictures’ın rakiplerinden daha agresif davranarak işi kaptığı belirtildi.

Deadline sitesinde yer alan habere göre, Sony Pictures’ın emoji film projesi konusunda bu denli istekli olmasında Sony Pictures şefi Tom Rothman’ın animasyon birimini yöneten Kristine Belson’a verdiği “Agresif hareket edin” direktifi önemli bir rol oynadı.

Proje için bu kadar istekli olması, Sony’nin emoji filmi konusunda sıkı bir çaba sarfedeceği şeklinde yorumlanabilir. Şirketin emojiler için ekstra hak satın almak zorunda olmaması da, bu istekli tavrın potansiyel nedenleri arasında gösteriliyor.

Filmin prodüktörlüğünü Michelle Raimo Kouyate’nin üstleneceği, Eric Siegel’in ise senaryo yazımında Anthony Leonidis’e eşlik edceği belirtildi. Filmin konusu ve ismi gibi detaylar henüz ortaya çıkmazken, Sony’den de iddialara ilişkin bir açıklama gelmedi.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER