EğlenceManşetler

Sony’nin 10 önemli E3 2015 duyurusu

Sony'nin E3 2015 kapsamında gerçekleştirdiği etkinlikte katılımcılar oyun ardına oyun gördüler. Bunların içinde uzun zamandır beklenen devam niteliğindeki oyunlar, bazı bilinen oyunların yeniden gösterimi ve çeşitli sürprizler bulunuyordu. The Last Guardian en büyük duyurulardan biri oldu.
Görsel: The Verge
Görsel: The Verge

Sony’nin E3 2015 kapsamında gerçekleştirdiği etkinlikte katılımcılar oyun ardına oyun gördüler. Bunların içinde uzun zamandır beklenen devam niteliğindeki oyunlar, bazı bilinen oyunların yeniden gösterimi ve çeşitli sürprizler bulunuyordu. The Last Guardian en büyük duyurulardan biri oldu. Sony etkinliğin açılışını bununla yaptı. Arkadan gelen çeşitli duyurular da heyecan vericiydi, ancak hiçbirisi başlangıçtakinin yaptığı etkiye ulaşmadı. Ne yazık ki, en çok heyecanlandıran oyunlar gelecek yılın herhangi bir zamanında gelecek veya henüz herhangi bir yayın tarihleri bulunmuyor. Bu da oyunların yarattığı heyecanın biraz indirgenmesine neden oluyor.

İşte Sony’nin E3 2015 etkinliğinin önemli satırbaşları:

THE LAST GUARDIAN

sony-e3-2015-the-last-guardian-170615

Ico ve Shadow of the Colossus üçlemesini sonlandıran The Last Guardian’ın geleceği yıllardır her E3’ün dedikodu malzemelerinden biri oluyor. Sony etkinliğin açılışını büyük bombayı patlatarak gerçekleştirdi; kısa, ancak sinema filmi fragmanı tadında bir tanıtım gösterdi. Daha da etkileyici olanı oyunun öyle ya da böyle bir çıkış tarihi olması: Gelecek yıl PlayStation 4’e geliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER