Teknoloji

Sony’den PS4 oyun kumandalarına ilgi çekici yeni renk seçenekleri

sony ps4 dualshock 4

Sony, pazartesi günü yayınladığı bir blog yazısında, bu aydan itibaren daha nadir bulunan, buna rağmen epey sevilen DualShock 4 kumandası renk seçeneklerinden bazılarını geri getireceğini duyurdu.

Eğer daha en baştan PlayStation 5 oyun konsolunu edinmeyi düşünmüyor ve mevcut PlayStation 4 oyun konsolunuz için yeni kumandaya ihtiyaç duyuyorsanız, çıkacak yeni renk seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. Sony’nin daha önce açıkladığı gibi, PS4 kumandaları PS5 oyunları ile çalışmayacak, ancak geriye dönük uyumluluğa sahip olan PS4 oyunlarıyla kullanılabilecek. Her şeye rağmen, PS4 sahiplerini daha şık görünen yeni kumanda seçenekleri bekliyor.

Söz konusu blog yazısında “DualShock 4 kablosuz kumanda ailesi, yaklaşık yedi yıl önce piyasaya sürülmesinden bu yana büyümeye devam etti. Klasik Jet Siyahı ve Dalga Mavisi’nden eklektik Günbatımı Turuncusu ve Kırmızı Kristale kadar dünya çapında toplam 25’ten fazla rengi tanıttık.” ifadesini kullanıyor Sony’nin PS VR ve çevresel arabirim aygıtlarınan sorumlu kıdemli pazarlama yöneticisi Steve Schwartz. “Bugün; Berry Blue, Red Kamuflaj, Rose Gold ve Steel Black gibi daha yeni şık tasarımlardan bazılarını bu ağustos ayında dünya çapında bulunan katılımcı perakendecilerde geri getireceğimizi duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Bulunabilirlik ve fiyat için yerel bayilerinize danışın.”

Yenilenen renklerden bazıları, Sony’nin ABD PlayStation web sitesinde 64.99 dolarlık fiyat etiketiyle satışa sunuldu.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER