Teknoloji

Sony Cyber-shot HX100V inceleme altında

Sony’nin Cyber-shot DSC-HX100V modeli bir süredir piyasada satılmakta. Photography Blog tayfası, yapmış olduğu kapsamlı incelemeyle bu cihaz hakkında okuyucularına makine hakkında bir fikir edinmelerine yardımcı oluyor.

Site editörleri HX100V’nin test ettikleri en iyi süper zum makinelerden bir tanesi olduğunu dile getiriyor. Mükemmel fotoğraflar çektiği dile getirilen HX100V’nin 1080p video performansının da sınıfının en iyilerinden olduğu dile getiriliyor. Sezgisel odak, zum halkası gibi bileşenler editörlerin beğenisini kazanırken dahili GPS modülü de takdirlerini topluyor. Ancak dahili GPS özelliği açık tutulduğunda batarya ömrünün yüzde 25 oranında azaldığını da dile getiriliyor. Dijital fotoğraf makinesinin çeşitli olumsuz yanları arasında ise RAW çekim modunun yoksunluğu ve katlanabilen ancak döndürülemeyen LCD ekran gösteriyor. Ancak site editörleri bu gibi negatif yanların kolaylıkla affedilebileceğini söylüyor.

Sony Cyber-shot DSC-HX100V ABD’de 400$ civarında bir fiyata sahip. Ayrıca GittiGidiyor’da da 1000 TL seviyesinde fiyattan bu makineyi satın almak mümkün.

İlgili – Photography Blog

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER