Teknoloji

Sony BRAVIA serisini W-serisi ile zenginleştiriyor

Sony BRAVIA serisi W-serisi ile biraz daha genişledi. Yeni tanıtılan 52 inç’lik KDL-52W5100, 46 inç’lik KDL-46W5100 ve 40 inç’lik KDL-40W5100 multimedya özellikleri ile ön plana çıkıyor.

Her birinde Ethernet girişi bulunan bu HDTV’ler Yahoo’nun widget teknolojisini destekliyor. Amazon Video on Demand, YouTube, Sony Pictures gibi çevrimiçi içerik servislerine erişebilen bu televizyonlar Sony’nin Motionflow 120 Hz teknolojisini de barındırıyor. DLNA uyumluluğu sayesinde ev ağı içerisindeki diğer cihazlardan akışkan medya oynatmak da mümkün hale geliyor. USB girişi sayesinde harici cihazlar da bağlanabiliyor. BRAVIA Sync (HDMI-CEC), dört tane HDMI girişi ve Xross Media Bar (XMB) arayüzü diğer özellikler arasında. Tahmin edeceğiniz gibi her bir HDTV, 1080p destekli panele sahip. Fiyat hakkındaki detaylar kesinleşmedi ancak önümüzdeki 2-3 ay içerisinde bu HDTV’lerin piyasaya çıkması bekleniyor. Basın bülteni için devam edin.

Basın Bülteni – Google çevirisi
SONY DEBUTS Daha fazla BRAVIA HDTVS Networked

Modeller uzatın Line-up Featuring “BRAVIA Widgets” ve Diğer Bağlanın Özellikler

Las Vegas, 2 Mart, 2009 – yakın 2009 BRAVIA ® LCD HDTV line-up duyurdu Sony Elektronik bugün tam HD 1920 x 1080 ilerici (1080p ile ek ağ modelleri bir dizi duyurdu Bolstering) çözünürlük. Sırasında aynı etkileşimli işlevsellik sağlamak bu yeni G serisi, ekonomik HDTV seçenek ekler son BRAVIA Z5100 ve XBR9 modellerini duyurdu.

Bu ağ modelleri setleri doğrudan mevcut bir geniş bant bağlantısı kullanarak Sony BRAVIA Internet Video içeriği erişebilirsiniz bir Ethernet bağlantısı çok özellik. Servis Amazon Video On Demand gibi ortak bir diziden bir özgür ve prim filmler, TV şovları, spor, müzik ve daha en büyük seçimlerin sunuyor, YouTube ®, Yahoo! ®, Sony Pictures, Sony Music ve diğerleri.

BRAVIA İnternet Widgets, Yahoo tarafından sağlanan! Widget Motor, genişletin ve kişiselleştirmek deneyimi sırasında TV şovları izlerken Yahoo Haberler, Video, Finans ve Flickr ® gibi favori İnternet içeriği ile etkileşim içinde izin vererek. Gibi televizyon izlemek Parça En sevdiğiniz spor takımının, ve arkadaşlarınızla ve ailenizle paylaşın fotoğraflar stok kontrol edin.

The 52-inch KDL-52W5100, 46-inch KDL-46W5100 ve 40-inç KDL-40W5100 () çapraz modeller Motionflow ? 120Hz geliştirilmiş netlik ve detay hızlı-hareketli görüntüleri için teknoloji özelliği. Ayrıca Sony’nin BRAVIA Engine ? 3 olan bir kristal net resmi bile içerik mükemmel değil özelliği sunar.

W serisi modeller Digital Network Alliance (DLNA ®) yaşıyoruz uyumlu, dijital fotoğraflar, müzik ve video bir PC veya diğer DLNA sunucu XMB ® arayüzü ve TV uzaktan kumanda kullanarak saklanan kolay erişim sağlar. Ayrıca dijital fotoğraf göstererek veya dijital video ve uyumlu USB depolama aygıtlarına ses dosyalarını oynatmak için USB girişi sunuyor.

Ayrıca, bu modellerin özelliği:

? 24p True Cinema ?
? XrossMediaBar ? (XMB) geliştirilmiş 3D Favorilerime menü ile
? İnternet TV Rehberi ekran desteklenmektedir
? BRAVIA Sync ?
? BRAVIA Bağlantı Uyumluluğu
? 4 HDMI girişleri
? Tek bir PC, komponent, kompozit ve S-video girişi

Bu W5100 serisi modeller uygun olarak tasarlanan ve HT-CT500 3.1 kanal ses çubuğu destekleyen tümleşik bir AV alcnz tam HD 1080p görüntü destekleyen ve en son gelişmiş ses codec özellikleri. Bu ses çubuğu sinemasn bu Haziran hakkında $ 500 için kullanılabilir.

Yeni KDL-52W5100, KDL-46W5100 ve KDL-40W5100 ağ televizyon bu baharda www.sonystyle.com ve Sony Style mağazalar aracılığıyla doğrudan kullanılabilir olacak, hem de yetkili perakendecilerin ulusal ve askeri üssü santralleri.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER