Eğlence

Sony Blu-ray serisine yeni üyeler: BDP-S360, BDP-S560, BDV-E300, BDV-E500W

sony-bdv-e500w-smallSony Blu-ray oynatıcı serisine yeni üyeler kazandırıyor. Profile 2.0 uyumlu BDP-S360 ve BDP-S560, 5.1 kanal destekli Blu-ray HTIB sistemleri BDV-E300 ve BDV-E500W, Sony tarafından resmi olarak duyuruldu.

BDP-S560 entegre WiFi alıcısına sahip, bu sayede BD-Live içeriğine ve bellenim güncellemelerine Ethernet bağlantısına gerek kalmadan ulaşabiliyor. Hem BDP-S360, hem de BDP-S560, DLNA desteğine, DVD upscale yeteneğine, HDMI üzerinde audio bit-stream desteğine, Dolby TrueHD ve DTS-HD Master Audio çevresel ses protokollerine sahip. Ayrıca USB bağlantısı ile harici medyaları da rahatlıkla oynatabiliyor. 5.1 kanal destekli Blu-ray sistemleri, BDV-E300 ve BDV-E500W ise BD-Live (Profile 2.0) uyumlu. BDV-E500W entegre S-AIR kablosuz ses yeteneklerine sahip. Diğer bir deyişle, kabloya ihtiyaç duymadan hoparlörlere ses aktarımını kablosuz olarak gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca daha sonradan modül ekleyerek aynı kablosuz desteğe sahip olmak mümkün. Her iki set de Sony’nin Digital Media Port’una sahip, bu sayede Apple iPod ya da Sony Walkman serisi cihazları bu sete bağlanabiliyor. BRAVIA Sync desteği sayesinde BRAVIA TV’ler için alternatif bir HDMI-CEC bağlantısı yaratılmış. Xross Media Bar (XMB) arayüzüne sahip olan bu modeller, USB sürücüsüne ve kolay kullanımlı kurulum DVD’sine sahip. Yurtdışı fiyat bilgilerini ve basın bülteni çevirisini yazının devamında bulabilirsiniz.

– BDP-S360 Blu-ray player: 2009 yaz, 300$ civarı
– BDP-S560 Blu-ray player: 2009 yaz, 350$ civarı
– HT-SS360 ev sinema sistemi bileşeni : Mayıs 2009, 350$
– BDV-E300 Blu-ray ev sinema sistemi: Haziran 2009, 600$
– BDV-E500W Blu-ray ev sinema sistemi: Haziran 2009, 800$

Galeri: Sony BDP-S360, BDP-S560, BDV-E300, BDV-E500W

Basın Bülteni – Google çevirisi
Sony’nin yeni Blu-ray Disk ÇALAR VE ANA THEATER SİSTEMLERİ GO KABLOSUZ

New Line Wi-Fi Etkinleştirildi Oyuncu ve S-AIR Kablosuz Theater Systems içerir

Las Vegas, 2 Mart, 2009 – Sony katarak dört yeni Blu-kendi serisinde için ray Disk ? cihazlar bugün bir stand da dahil olmak üzere tek başına Wireless ile oyuncu-kolay tr için Fi ® yetenek-Live ? erişim ve Blu-ray Disk ev sinema S sistemleri-AIR ? kablosuz ses.

Bu BDP-S360 ve BDP-S560 bağımsız oyuncular ve BDV-E300 ve BDV-E500W tr ev sinema sistemleri ve 24p True Cinema ? çıkışı tam HD 1080/60p sağlamak, ve en son gelişmiş ses codec çözecektir BD olan yetenekli Canlı geniş bant internet bağlantısı ve harici bellek satın alındığında.

Bugün ana tiyatronun “talepleri bozulmamış görüntü kalitesi ve yeni Blu-ray Disk ürün ötesinde muhteşem bir eğlence deneyimi sunmak teknolojileri bir genişlik sunar,” Chris Fawcett, Sony Electronics, ‘Ana Ürün Bölümü pazarlama başkan yardımcısı söyledi. “Tüketiciler bir oturma odası teller ve yeni Blu-ray Disk ürün serisinde ile darmadağın istemiyorum aşağı geçmişte Kablolu engelleri tatili.”

Wireless built-in Offering-Fi kablosuz ağ özellikleri (802.11N/G/B/A) ve BDP-S560 kolaylıkla internete mevcut kablosuz ev ağı üzerinden indirme ve akışı tr-ek sahneler, kısa dahil canlı içerik bağlanabilir konular, römorklar, etkileşimli oyunlar, ve daha fazlası. Ayrıca, kolay yazılım yükseltme oyuncu ayakta tutan-to-date, en son Blu-ray Disk ile medya ve özellikleri yardım sağlar.

Çoğu kablosuz yönlendirici ile uyumlu, ve BDP-S560 da etkin kablosuz yönlendiriciler için hızlı ve kolay bir bağlantı için Wi-Fi Korumalı Kurulum ? destekler. Ayrıca, oyuncu Digital Network Alliance (DLNA ®) hazır, diğer DLNA uyumlu cihazlara dijital fotoğrafları paylaşmak için bağlantıyı sağlayan yaşamak.

Birçok tüketici geniş DVD film kütüphaneleri kendi, ve BDP-S360 ve BDP-S560 bu (480i) yakın HD kalitesi standart tanımlı sinyalleri dönüştürür Sony’nin Precision Cinema HD upscale teknolojisini kullanmaktadır.
Ayrıca, modellerin Sony’nin Precision Drive ? teknolojisi eklemek? Olan algılamak ve üç yönden diskler wobbling doğru, Blu bükük bir çalma veya çizik ve istikrar destekleyen-ray diskler ve DVD’ler yardımcı olur.
Bu BDP-S360 ve BDP-S560 modeli gibi HDMI üzerinden bit akımına çıkış çözme 7,1 kanal Dolby ® TrueHD ve Dolby ® Digital Plus, DTS ®-HD Yüksek Çözünürlüklü Ses ve DTS-HD Master Audio desteği.

Her iki oyuncu Derin Renk video çıkışı ve AVCHD diskleri xvColor ? (xvYCC) teknolojisi ile kodlanmış destek. Ayrıca BD-R/RE video biçimleri de dahil olmak üzere bir dizi, (BDMV ve BDAV modu), DVD + R / + RW, DVD-R/-RW, CD, CD-R / RW (CD-DA format ile uyumluluk özelliği ), ve JPEG tr açma / DVD / CD kaydedilebilir medya.

Bu modelleri de bu yüzden kullanıcılar USB flash depolama aygıtı ekleyebilirsiniz yerel depolama için harici bir bağlantı noktası sağlar. Bu BDP-S560 USB flash bellek cihazı veya doğrudan bir dijital fotoğraf makinesi fotoğraf görüntüleme için ön USB bağlantı noktası bulunuyor.

Sipariş bu yaz, ve BDP-S360 ve BDP-S560 hakkında $ 300 ve $ 350, respectively için perakende olacaktır.
Ve BDP-S360 ve BDP-S560 maç için siyah dış tasarımı yorumlamak, the HT-SS360 bileşen ev sinema sistemi, entegre bir A / V alıcısı tam HD 1080p video ve yüksek çözünürlüklü ses desteklemektedir Styled with. Yeni oyuncular biri eklendi, tiyatro sistemi 5,1 ile gerçek bir sinema deneyimi için surround ses paketi tamamlıyor.

Model bu May hakkında $ 350 için kullanılabilir.

Blu-ray Ev Sineması SİSTEMLERİ
Sony de iki yeni 5.1 kanal Blu-ray Disk ev sinema sistemleri, bu BDV-E300 ve BDV-E500W başlattı. Modeller tr olan yetenekli canlı ve 7.1 kanal Dolby ® TrueHD ve Dolby Digital Plus, DTS ®-HD Yüksek Çözünürlüklü Ses ve DTS-HD Master Audio gibi biraz kod çözme içi de dahil olmak üzere en son gelişmiş ses codec desteği.

Bu BDV-E500W entegre özellikler S-AIR kablosuz ses yetenekleri. Sony’nin S-AIR teknolojisi kadar 164 feet ses ana sistemi basit ve ses kalitesi değişebilir ses (sinyal çevre için kablosuz arka hoparlörler için) veya 10 ayrı S-HAVA AirStation ses cihazları için (ayrı ayrı) ev boyunca satılan iletir. Bu BDV-E300 modeli S-HAVA hazır böylece kullanıcılar da ayrı ayrı satılır isteğe bağlı modül eklemek olabilir.

Her iki sistemleri Sony’nin Digital Media Port, çeşitli aksesuarlar ile kontrol ve müzik çalma için bağlantı seçenekleri ekler, her sistem veya isteğe bağlı Network Walkman ? beşiği, PC istemci cihaz ve paketlenmiş bir iPod ® oyuncular için bir beşik dahil bir Bluetooth ® adaptörü (her biri ayrı ayrı satılır).

Modeller kolay bir set-DVD yukarı işlemi belirlenen sırasında herhangi bir karışıklık ortadan kaldırarak içerir. Ayrıca, Sony’nin BRAVIA ® Sync ? teknolojisi bir uyumlu ev sinema bileşenlerinin düğmesine komut HDMI üzerinden her gün çalışmasını kolaylaştırır.

Bu modelleri de, Hassas Sürücü teknolojisi, Hassas Sinema Upscaling teknoloji ve bir USB bağlantı noktası kullanıcılar tr için harici flaş bellek Canlı özellikler eklemek sağlayan kolay menü gezinme için grafik kullanıcı arayüzü Sony’nin Xross Media Bar (XMB ?) özelliği. Kolay kurulum adım-by işlemi ilk üzerinde adım talimat DVD ile birimleri gemi.

Bu BDV-E300 ve BDV-yaklaşık $ 600 ve $ 800, respectively için Haziran ayında E500W gönderin.
Tüm yeni modellerin Sony’nin Stil mağazalarında, online www.sonystyle.com at askeri üssü santralleri at sunulur ve yetkili perakendeciler ulusal at.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER