Eğlence

Sony Bits ile PS5’in oyun videolarını renklendirecek

sony bits
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Sony Bits adını verdiği yeni PlayStation 5 özelliğini duyurdu. PlayStation 5’in Share Factory Studio isimli fotoğraf ve video düzenleme uygulaması için hazırlanan son güncellemeyle sunulan yeni özellik, kullanıcıların oyun videolarının üstüne çizim ve görsel filtreler eklemesini sağlıyor.

Bits sayesinde oyun videosu paylaşamaya yeni başlayanlar videolarına daha fazla bağlam ve kişilik katabilecek. Kullanıcılar filtreler, yazılar, ses efektleri, müzik, dublaj, çizim, çıkartma ve kamera efektleriyle videolarına ayrı bir karakter kazandırabilecek.

Bits videolarını PS5’e kaydettikten sonra doğrudan Twitter veya YouTube’da paylaşmak mümkün olacak. Telefonunda veya tabletinde PlayStation uygulaması yüklü olanlar ise Bits videolarını Oyun Görüntüleri bölümünde bulabilecek. Buradan da videolar telefona indirilebilecek ve farklı platformlarda paylaşılabilecek.

Sony Bits ile oyun videoları için konsollarda görülmemiş bir özelleştirme aracı sunuyor. Telefonlarda ve masaüstünde bu işlem için kullanılabilecek çok sayıda uygulama mevcut olsa da, konsollarda bu imkanların bulunmaması “eğlenceli” oyun videolarının paylaşımını zorlaştırıyordu. Bits ile Sony PlayStation 5 sahiplerine güçlü bir araç sağlıyor.

İLGİLİ HABERLER