Teknoloji

Sony Android için Xperia Lounge eğlence uygulamasını yayınladı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Sony, Android akıllı telefon kullanıcıları için yayınladığı yeni uygulaması Xperia Lounge’u resmen duyurdu. Bir eğlence uygulaması olarak tanımlanan Xperia Lounge’da özel içerikler ve sinema, oyun, sporun da dahil olduğu çeşitli alanlarda yarışmalar bulunuyor. Uygulama tüm Android kullanıcılarına açık durumda.

Her ne kadar uygulama tüm Android kullanıcılarına açık olsa da, bazı içeriklere sadece Xperia akıllı telefon sahipleri erişebiliyor. Sony?nin uygulamada kendi cihazlarına ayrıcalık tanıması ise doğal olarak nitelendiriliyor. Sony akıllı telefon sahipleri VIP ve canlı mobil içeriklere uygulama üstünden ulaşabiliyorlar. Uygulamanın diğer özelliklerinden ise Sony Xperia sahibi olmayan Android kullanıcıları da Facebook gibi kanallar üstünden kayıt yaparak faydalanabiliyorlar.

Xperia sahiplerine özgü içerikler arasında canlı konserler, filmlerin sahne arkası görüntüleri yer alırken, Xperia sahipleri uygulama aracılığı ile ünlülerle tanışma şansına da sahipler. Uygulama içinde düzenlenen yarışmalar ise tüm kullanıcılara açık. Halihazırda beta sürümünde olan uygulama tam anlamı ile faaliyete geçtiğinde ise Coldplay’e ait özel içerikler, konser bileti fırsatları uygulamada yer alacak. Sporseverler de önümüzdeki günlerde uygulama üstünden FIFA Konfederasyon Kupası için bilet kazanma fırsatına sahip olacaklar.

İlgili >> Google Play

İLGİLİ HABERLER