Eğlence

Sonic beyaz perdede hayranlarıyla buluşacak

Sega’nın hızlı ve mavi maskotu Sonic the Hedgehog, kendi filminin yıldızı olacak. Filmin prodüksiyonunu Sony, 22 Jump Street’ten Neal Moritz ve Japon şirketi Marza Animation Planet ortaklığı üstlenecek. Sonic’in hikayesinin anlatımında animasyon ve canlı görüntülerin kombinasyonundan faydalanılacak.

sonic-110614

Çekilecek film teknik olarak Sonic’in ikinci sinema filmi olacak. Mavi maskotun ilk filmi Japonya’da yayınlanan iki anime bölümünün birleştirilmesiyle oluşturulmuş ve 1999 yılında ABD’de video formatında yayınlanmıştı. Sonic 90’lı yıllarda popülaritesinin zirvesine ulaşmış; Sega’nın Master System ve Genesis konsollarının yıldızı olan mavi maskot, kültürel penetrasyonda Mario ile yarışır hâle gelmişti. Sega’nın Dreamcast ile birlikte donanım pazarından çekilmesinin ardından Sonic’in yıldızı da sönmeye başlamıştı.

20 yıllık Sonic’in beyaz perdeye nasıl bir tema çerçevesinde aktarılacağı henüz açıklanmadı. The Hollywood Reporter’ın haberine göre, Sonic’in ezeli düşmanı Dr. Eggman de filmde boy gösterecek.

İlgili >> The Hollywood Reporter

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER