Teknoloji

Son dakika iPhone XC sızıntısı daha fazla renk seçeneğini gösteriyor

iphone x ios 17

Apple’ın 2018 model iPhone‘larını tanıtmasına saatler kala son dakika sızıntıları ve dedikoduları akmaya devam ediyor. Son olarak konsept tasarımcısı Ben Geskin’den bir sızıntı geldi.

Birkaç gün önce daha ucuz fiyatlı olması beklenen ve iPhone XC adını taşıyacağı tahmin edilen iPhone’a ait bazı fotoğraflar paylaşan Geskin, şimdi de bu cihaza ait olan SIM kart tepsilerinin fotoğraflarını paylaştı. Görünüşe göre, bu iPhone modeli beş farklı renk seçeneğiyle geliyor.

Söz konusu fotoğraflara öncelikle Çinli mikro blog sitesi Weibo’da rastlandı. Ancak orijinal kaynak bu fotoğrafları sosyal medya platformundan kaldırdı. Tabii ki, artık çok geç, fotoğraflar elden ele yayıldı.

SIM kart tepsileri beş farklı renk seçeneğini gösteriyor. Bunların arasında Product RED, yani kırmızı renk, aynı zamanda mavi ve kahverengi renkler de bulunuyor. Bu arada iPhone’un geleneksel renkleri olan uzay grisi ve gümüşün de var olduğunu Geskin’in daha önceki bir paylaşımı sayesinde görmüştük.

Fotoğraflarda her bir renk için iki adet SIM kart tepsisi görülüyor. Bunlar her bir SIM tepsisinin alt ve üst kısımlarını gösteriyor. Buna göre iPhone XC için sözü edilen çift SIM kart desteği de doğrulanıyor.

Yeni renk seçeneklerinin, hatta yeni iPhone’un Apple tarafından nasıl adlandırılacağını bu akşam Türkiye saatiyle 20.00’de başlayacak Apple Eylül etkinliğinde görme fırsatını elde edeceğiz.

İLGİLİ HABERLER