Eğlence

Solo: A Star Wars Story için hazırlanan ilk fragman yayınlandı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

solo: a star wars storyStar Wars evreninden farklı hikayeler anlatmaya başlayan Lucasfilm, bu plan çerçevesindeki en yeni projesi olan Solo: A Star Wars Story için hazırladığı ilk uzun fragmanı yayınladı. Önce Super Bowl sırasında kısa bir tanıtımı yayınlanan filmin uzun fragmanı, ABD’nin ABC kanalında yayınlanan Good Morning America programında gösterildi. Fragmanın dikkat çeken unsurları ise yeni görünümlü Millenium Falcon, Donald Glover tarafından canlandırılan Lando Calrissian, Chewbacca ve Alden Ehrenreich’in hayat verdiği Han Solo oldu.

Film, Star Wars dünyasının en ikonik karakterlerinden biri olan Han Solo’nun köklerini anlatıyor. Solo, fragmanda çocukken numaralar yaptığını, kendisine ait bir aklı olduğu için uçuş akademisinden kovulduğunu ve galaksideki en iyi pilot olmak istediğini söylüyor. Solo, bu sözlerin ardından Woody Harrelson tarafından canlandırılan Beckett ile tanışıyor ve Beckett’in ekibine katılıyor.

Tıpkı Rogue One gibi, Solo da Star Wars evrenine yeni bir soluk getirecek gibi görünüyor. Silahlı çatışmalar, çılgın uçuşlar ve sinir bozucu kaçışlar, akıllara gangster ve soygun filmlerini getiriyor.

Solo: A Star Wars Story 25 Mayıs’ta vizyona girecek

Film, oldukça zorlu bir yapım sürecinin ardından hazırlandı. Lucasfilm Başkanı Kathleen Kennedy, kreatif vizyon farklılıkları nedeniyle yönetmenler Christopher Miller ve Phil Lord’un işlerine son vermişti. İkilinin yerini alan Ron Howard filmin çok büyük bir kısmını yeniden çekmişti. Solo: A Star Wars Story, 25 Mayıs 2018’de vizyona girecek.

İLGİLİ HABERLER