EğlenceTeknoloji

Sociable Soccer 2022’de PC ve konsollara geliyor

sociable soccer
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Sensible Soccer’ın takipçisi, uzun bir bekleyişin ardından sonunda PC ve konsollarda oyuncuların karşısına çıkıyor. Tower Studios ve KPL, oyunun 2022’nin ilkbaharı itibarıyla PS4, PS5, Switch, Xbox Series X/S ve Steam’de yerini alacağını açıkladı.

Oyunun hareketli görüntüleri henüz paylaşılmış değil. Ancak oyunculara gelişmiş bir oyun deneyimi, daha keskin grafikler ve Apple Arcade versiyonuna kıyasla daha iyi bir eşleştirme süreci vadediliyor.

2017’de Steam üzerinden oyunun Erken Erişim paketini satın alanların yeniden ödeme yapması gerekmeyecek. Tower Studios, oyunu Valve’ın mağazası üzerinden satın alanlara oyun çıktığında özel bir kod sunacak.

Sociable Soccer, FIFA 22 gibi gerçekçi oyunların bir antitezi olarak tanımlanabilir. Oyunculara hızlı, kavraması kolay ve mizahi bir deneyim vadediliyor. Örneğin, oyuncular rakiplerine maç öncesi emoji gönderebiliyor. Sociable Soccer’ın gerçekçiliği ön plana koyanları tatmin etmesi mümkün olmasa da, eğlence arayanları sevindireceği söylenebilir.

İLGİLİ HABERLER