EğlenceManşetler

Snoopy Coaster iOS Uygulama İncelemesi

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Dünyanın en popüler çizgi karakterlerden birisi de Charles Schulz’un çizgileriyle oluşan Snoopy. Bu sevimli köpeğin ve arkadaşlarının maceraları yıllardır gezegenin dört bir yanında merakla takip edilirken, daha önce de çeşitli oyunların kahramanı olan Snoopy, Charlie Brown, Lucy, Linus ve Patty oyun dünyasındaki yolculuklarına Snoopy Coaster ile hız kesmeden devam ediyorlar.

snoopy-coaster-1

Peanuts tayfasının Snoopy önderliğinde lunapark trenine atlayarak yaşadıkları macerada ana hedef mümkün olduğunca fazla mesafe kat etmek. Ancak bu ana hedefi tutturmak için oyuncuların bunu destekleyen diğer görevleri de yerine getirmesi gerekiyor. Snoopy ve arkadaşlarının bu yolculukta kullandıkları parkur lunaparklardan aşina olduğumuz parkurları hatırlatsa da arkada kullanılan dekor sıklıkla değişiyor. Snoopy ve arkadaşları kimi zaman Amerika çöllerinde, kimi zaman kışın ortasında, kimi zaman da uzayda yer çekimsiz ortamda yola devam ediyor.

snoopy-coaster-2

Özellikle yer çekimsiz ortamda gerçekleştirilen yolculuğun oyunun en zevkli kısımlarından biri olduğunun altını çizmek gerek. Snoopy Coaster ilk kez oynanacağı zaman diğer pek çok oyunda olduğu gibi kullanıcılara oyunun nasıl oynanacağı kısa bir biçimde anlatılıyor. Test sürüşü mahiyetindeki kısa bir oyunun ardından kumanda tamamen oyuncuya teslim ediliyor. Bu yolculuk esnasında yaşanabilecek olası problemlere karşı kullanıcılara iki can veriliyor. Kat edilen mesafe arttıkça ekstra can kazanmak da mümkün.

snoopy-coaster-3

Oyun esnasında kullanıcılara seviye atlamaları için çeşitli görevler veriliyor. Bu görevleri yerine getiren kullanıcılar bir üst seviyeye geçiş yapıyor ve böylelikle oyunda toplanan paralar da daha değerli hale geliyor. Toplanan bu paralar oyun içinde yeni vagon, hızlandırıcı gibi performans yükseltici araçların satın alınmasına imkan veriyor. Diğer pek çok oyunda olduğu gibi Snoopy Rollercoaster’da da oyun içi satın alma özelliğini kullanarak sanal para satın alabiliyor. Sanal paraya ek olarak oyunculara canları tükense bile yola devam etme şansı veren kral taçlarını da gerçek para kullanarak elde etmek mümkün.

snoopy-coaster-4

Günümüzde pek çok oyunun vazgeçilmez bir parçası olan sosyallik Snoopy Coaster’da da unutulmamış. Facebook ve Game Center entegrasyonları sayesinde pek çok oyuncunun aradığı en önemli unsurlardan biri olan rekabet oyuna ekleniyor. Oyuncular bu platformlar üzerinden hem arkadaşları arasındaki sıralamalarını hem de tüm oyuncular arasındaki yerlerini görebiliyor.

snoopy-coaster-5

Bir dönemin çocuklarının en sevdiği çizgi filmlerden biri olan Snoopy’nin yeni nesillerle de tanışmasına imkan veren bu oyunu hem çocuklar hem de büyükleri keyifle oynayabilir. Rahatlamak ve bu esnada özenli çizgilerle yaratılmış eski dostlarını görmek isteyenler için Snoopy Coaster son derece uygun bir seçim.

İlgili >> iTunes App Store

İLGİLİ HABERLER