Eğlence

Sniper Elite 5 için çıkış açıklaması geldi, ilk video paylaşıldı

sniper elite 5

Sniper Elite serisi, Hitman ve Call of Duty arasında konumlanan oyun mekaniği ve hikayesiyle oyuncuların beğenisini kazanmıştı. Nazilere karşı sıkı bir mücadelenin verildiği serinin yeni oyunu için ilk bilgiler de paylaşıldı. Sniper Elite 5 için hazırlanan fragman da serinin hayranlarının karşısına çıktı. (Fragman yaş sınırlaması nedeniyle sadece YouTube üzerinde izlenebiliyor.)

Beşinci oyunda macera 1943’ün İtalya’sından 1944’ün Fransa’sına taşınıyor. Oyuncular ABD kuvvetleri tarafından Brittany’de düzenlenen bir operasyona katılıyor ve Nazilerin savaşı bitirmek amacıyla hazırladığı Kraken Operasyonu’nun planlarını ortaya çıkarıyor. Ardından da oyuncular planın uygulanmasını engellemek için mücadeleye koyuluyor.

Oyunun geliştiricisi Rebellion, Sniper Elite 5’te serinin şimdiye kadarki en büyük haritalarının oyuncuları beklediğini belirtti. Oyuncuları hareket ettirmek için teleferik kullanmak veya yamaçtan aşağıya kaymak gibi yeni yöntemler sunuluyor.

Oyunda ortak operasyon modu, dalga tabanlı hayatta kalma modu ve İşgal modu olmak üzere üç yeni mod da bekliyor. Ortak operasyon modunda oyuncular arkadaşlarıyla iletişim içinde kalarak verilen görevleri yerine getiriyor. Hayatta kalma modunda da maksimum dört oyuncu ortak oyun deneyimi yaşayabiliyor. İşgal modunda ise oyuncular arkadaşlarının tek kişilik maceralarına sızıyor.

Sniper Elite 5, önümüzdeki yıl içinde oyuncularla buluşacak. Oyun, ilk günden itibaren PC Game Pass aracılığıyla oynanabilecek. Oyuna Xbox One serisi, Xbox Series X ve S, PS4 ve PS5 üzerinden erişmek de mümkün olacak.

İLGİLİ HABERLER