Fırsatlar

Snapdragon 888 işlemcili Galaxy S21 FE’de 2.000 TL indirim fırsatı

samsung galaxy s21 fe 5g 2. nesil

Samsung’un Snapdragon 888 işlemcili 2. Nesil Galaxy S21 FE 5G modeli, Amazon.com.tr’de dikkate değer bir indirimle sunuluyor. Samsung Shop Online’daki resmi fiyatı 20.999 TL olan bu telefonu Amazon’da 18.999 TL’ye satın alma imkanınız bulunuyor. Bu da 2.000 TL gibi önemli bir fiyat avantajı anlamına geliyor.

Samsung Galaxy S21 FE (2. Nesil) özellikleri

Galaxy S21 FE 5G (2. Nesil) 6.4 inç’lik ekranıyla kullanıcıların beğenisine sunuldu. Bu cihaz, kendini hem günlük kullanım hem de eğlence anlamında vazgeçilmez kılacak özelliklerle donatılmış. İster yoğun bir iş gününde arkadaşlarınızla bağlantıda kalmak isteyin, ister yeni bir hobi keşfedin veya en sevdiğiniz dizilerin bölümlerini arkası arkasına izleyin, Galaxy S21 FE 5G bu deneyimleri üstün bir kaliteyle yaşatıyor.

Bu telefonun kalbinde yer alan Dinamik AMOLED 2x 120Hz ekran, yenileme hızını otomatik olarak optimize ederek ekran akışını iyileştiriyor ve Oyun Modu’nda muazzam bir dokunma tepki süresi sunarak bölüm sonu canavarlarını bile rahatlıkla yenmenize olanak sağlıyor. Bu mükemmellik, oyun oynarken veya video izlerken aradığınız kesintisiz ve pürüzsüz bir deneyim için ideal.

Galaxy S21 FE 5G’nin Sonsuz Ekran deneyimi, göz alıcı genişliği ve aşırı inceltilmiş çerçeveleriyle sizi içine çekiyor. Bu cihaz, çarpıcı bir görsel deneyim için gün ışığında bile parlak ve canlı renkler vaat eden Dinamik AMOLED 2X ekran paneline sahip. Sonsuz Ekran, gerçeküstü bir kullanıcı deneyimi yaratmak için tasarlandı, bu da ekrana baktığınızda neyin gerçek neyin dijital olduğunu neredeyse unutacak olmanız demek.

Oyunseverlerin ve ağır grafik gerektiren uygulama kullanıcılarının beklentilerini karşılamak üzere dizayn edilen Galaxy S21 FE 5G’de Snapdragon 888 işlemcisi bulunuyor. Hem güç açısından verimli hem de akıllı işleme kabiliyetine sahip bu işlemci, zengin grafikli oyunları sorunsuz oynamanıza ve çoklu işlemleri hızla gerçekleştirebilmenize olanak tanır. Bu, sınırları zorlayan bir performans ve hız deneyimi sunuyor.

4500 mAh kapasiteli batarya, enerji verimliliği yüksek ekran ve işlemci kombinasyonu sayesinde Galaxy S21 FE 5G, size bir günden daha fazla süre boyunca eşlik edebiliyor. Bu sayede, sizi özgür kılan bu telefonla, daha fazla dizi bölümüne dalabilir ve Teknoblog’da veya diğer mecralarda gezinebilirsiniz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER