Manşetler

Snapchat video emoji özelliğini iOS uygulamasına getirdi

snapchat video emojiSnapchat iOS uygulamasını güncelledi ve video paylaşımlarının üstüne emoji simgeleri ekleme imkanı sunmaya başladı.

Videonuzun üstüne herhangi bir simge yerleştirmek isterseniz, öncelikle video klibini kaydedin, daha sonra da ekranın tepesinde yer alan emoji butonuna tıklatın. Buradan istediğiniz emojiyi seçin, ekranda istediğiniz noktaya sürükleyin, parmağınızla çimdikleyerek boyutunu ayarlayın. Sabit olan simgeleri seçebileceğini gibi ekrandaki nesnelerle etkileşim kuran animasyon şeklindeki emojileri de tercih edebilirsiniz.

Snapchat video emoji özelliği geçen hafta çıkan bir güncellemeyle Android kullanıcılarına ulaştırılmaya başlamıştı. Her ne kadar büyük bir yenilik gibi görünmese de, bu tarz eklentiler Snapchat’i kullanması daha zevkli bir uygulama hâline dönüştürüyor. Daha önce Snapchat’e gelen, sizin ve arkadaşınızın yüzlerini birbiriyle değiştirmeye izin veren, bunun yanı sıra çeşitli animasyonlarla da zenginleştiren lensler özelliği gibi, bu emoji özelliğiyle de video paylaşımlarınızı daha eğlenceli ve etkileyici hâle getirebilir, daha fazla Snapchat kullanıcısını kendinize çekebilirsiniz.

snapchat video emoji

İLGİLİ HABERLER