Eğlence

Snapchat uygulama dışında izlenebilecek içerikleri test edecek

snapchat snaplion haber koronavirüs

Snapchat yakında biraz daha “serbest” bir mecra hâline gelecek. Şirket, uygulama dışında da görüntülenebilecek içerikleri test etmeye hazırlanıyor. Konu ilk olarak Axios tarafından gündeme getirildi.

Bu değişiklik, önümüzdeki aydan itibaren bazı kullanıcılara sunulacak. Ancak daha sonraki zamanlarda testin kapsamının genişlemesi planlanıyor. Snap’ten konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada Snapchat’in içeriklerinin arkadaşlarla paylaşımının kolaylaşması için sürekli olarak çalışıldığı belirtildi.

Söz konusu test, sadece tüm üyelerin erişimine açık olarak paylaşılan içerikleri etkileyecek. Snapchat’in orijinal programları, iş ortaklarının içerikleri ve “Our Stories” başlığı altındaki içerikler uygulama dışından izlenebilecek. Uygulama dışına gönderilen bağlantılar Snapchat’te veya uygulama yüklü değilse mobil internet tarayıcısı üzerinde açılacak.

Bu değişiklik Snapchat açısından oldukça önemli olabilir. Şirket orijinal programlar hazırlasa da, önceliğini kullanıcıları arasındaki özel diyaloglara vermişti. İçeriklerin uygulama dışında paylaşılabilecek olması, Snapchat’i farklı bir kulvara yönlendirme potansiyeli taşıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER