EğlenceTeknoloji

Snapchat oyun platformunu özel Subway Surfers oyunuyla büyütüyor

subway surfers airtime snapchat oyun

Snapchat oyun platformunu geçtiğimiz mart ayında duyurmuştu. Şirket bu platforma önemli bir oyun kazandırdı. Mobil oyun ekosisteminin popüler üyelerinden biri olan Subway Surfers, özel çok oyunculu versiyonuyla Snapchat’te yerini almaya başladı.

Snap Games platformu sayesinde Snapchat kullancıları sohbet ekranı üzerinden birbirleriyle oyun oynayabiliyor. Bunun için sohbet çubuğundaki roket ikonuna dokunmak yeterli oluyor.

Subway Surfers’ın Snapchat’teki versiyonu “Subway Surfers Airtime” adını taşıyor. Tıpkı serinin diğer oyunları gibi, bu oyun da “sonsuz koşu” formatında oynanıyor. Oyuncular sörf yaparak, kayarak ve zıplayarak engellerden kaçıyor.

Snapchat oyun platformunda 10 kişi Subway Surfers oynayabilecek

Subway Surfers’ın geliştiricisi Mathias Gredal Nørvig, Snapchat ile yaptıkları anlaşmayla ilgili olarak şu ifadeleri kullandı: “Subway Surfers serisini büyütmekten ve bu özel oyun için Snap Games ile işbirliği yapmaktan dolayı heyecan duyuyoruz. Benzer yapıda olduğumuz bir şirketle iki tarafında kazanacağı bir iş yapıyoruz. Snapchat’teki hayranlarımıza SubSurf yaşam tarzını deneyimleyebilecekleri yeni bir alan sunmaktan dolayı da mutluyuz.”

Snapchat’in oyun platformunda Subway Surfers deneyimine aynı anda 10 oyuncu katılabiliyor. Oyuncular bir yandan altınları toplarken, diğer taraftan da sergiledikleri numaralarla puanlarını artırıyor. Oyuncular “hızlı oyun” seçeneği üzerinden çabucak bir yarış başlatabildikleri gibi, arkadaşlarına özel olarak meydan da okuyabiliyor. Subway Surfers Airtime’ın dünya genelindeki Snapchat üyelerine dağıtım süreci başladı.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER