Teknoloji

Snapchat kullanıcı ismi değiştirmeye izin verecek

snapchat kullanıcı ismi

Snapchat bu ay bitmeden yayınlanacak bir güncelleme ile kullanıcı ismi değiştirmeye izin verecek. Böylelikle kullanıcılar yeni bir hesap açmalarına gerek kalmadan açtıkları ilk seçtikleri isimleri değiştirebilecek.

Snapchat’ten verilen bilgiye göre, kullanıcılar 23 Şubat itibarıyla hem iOS hem de Android üzerinden farklı bir isme geçiş yapabilecek.

Kullanıcı ismini değiştirebilmek için öncelikle kamera arayüzünde ekranın sağ üst kısmındaki Bitmoji ikonuna dokunmak gerekiyor. Burada açılan menüdeki dişli ikonuna dokunulduğunda ise önce “Kullanıcı ismi” daha sonra da “Kullanıcı ismini değiştir” seçenekleri görülüyor.

snapchat kullanıcı ismi Kullanıcı ismini değiştirmek kişi listesinde, Snap Code’da, Snap Score’da veya hatıralarda herhangi bir değişikliğe yok açmayacak.

Snapchat kullanıcı ismi değiştirme özeliğini önemli bir sınırlamayla sunuyor. Kullanıcılar yılda sadece bir kez isim değiştirebilecek. Buna ek olarak, geçmişte başkası tarafından kullanılan bir ismi almaya da izin verilmeyecek. Hatta kullanıcılar isim değişikliğinden bir yıl geçtikten sonra eski isimlerine geri dönemeyecek. Değişikliğin ardından eski kullanıcı ismi tamamen tarihe karışacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER