Teknoloji

Snapchat karakter sınırı 80’e çıkarıldı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

snapchat karakter siniri

Snapchat karakter sınırı artırımıyla pek çok kullanıcısını sevindirecek bir işe imza attı. Artık servisin kullanıcıları fotoğraflarına veya videolarına eşlik etmeleri için yazdıkları açıklamalarda 80 karaktere yer verebilecek.

Snapchat’in bu özelliği 1 Nisanda duyurması, pek çok kişinin ilk başta özelliği bir şaka olarak değerlendirmesine neden oldu. Ancak hızlı bir test sonrası özelliğin gerçekliği anlaşılırken, şirket de Twitter hesabı üzerinden “Bu 1 Nisan şakası değil. Şaka yaptığımızı düşünmeyin. Snapchat’teki resim altı yazıları artık daha uzun.” açıklaması yapıldı. Şirket, Twitter mesajını yeniliği duyuran kısa bir videoyla süslemekten de geri kalmadı.

Ancak bu yenilik ilk etapta tüm kullanıcılar için pek de iyi çalışmadı. Kullanıcılar sosyal medya aracılığıyla güncellemenin ardından oluşan şikayetlerini Snapchat’e bildirirken, ekip sorunlara çözüm getirme konusunda oldukça hızlı hareket etti. Yoğun bir haftayı geride bırakan Snapchat, kısa süre önce sohbet bölümünü güncellemiş ve kullanıcılarına mesajlarına çıkartma ekleme fırsatı sunmuştu.

İLGİLİ HABERLER