Teknoloji

Snapchat Hikayeleri Oscar ödül töreniyle web’e taşındı

snapchat hikayeleri oscar

Snapchat en popüler sosyal medya mecralarından biri olsa da, Snap’ler ve Hikayeler şu an için mobil uygulamanın dışına çıkabilmiş değil. Eğer bir dizüstü bilgisayar veya PC kullanıyorsanız ve başka bir sosyal ağda Snap paylaşmak istiyorsanız bunun için bir yol bulunmuyor. Ancak bu durum dün gece itibarıyla biraz değişmeye başlamış olabilir.

Snapchat, Oscar ödül töreniyle ilgili bir hikayeyi web sitesine yerleştirerek daha fazla kişinin ve daha da önemlisi Snapchat kullanıcısı olmayanların törende gerçekleştirilen paylaşımları görmesini mümkün kıldı.

Yazının yazıldığı an itibarıyla ilgili hikayeye web üzerinden erişmek halen mümkün. Kullanıcılar hikayenin web sayfasını açtıklarında yapılan paylaşımlar dikey formata uygun bir arayüz eşliğinde gösteriliyor. Snapchat Hikayeleri ile aşina olunan paylaşım formatı Oscar ödül töreninde de korunuyor. Yapılan paylaşımlarda özel filtreler ve eğlenceli fotoğraf ve video altı yazıları göze çarpıyor.

Snapchat’in Oscar kadar önemli başka etkinliklerde de hikayeleri web’e taşımayı sürdürüp sürdürmeyeceği henüz bilinmiyor. Snapchat Hikayeleri, sosyal ağın kullanıcı kitlesinin genişlemesinde önemli faktörlerden biri olarak gösteriliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER