Teknoloji

Snapchat grup sohbeti özelliğini hayata geçirdi

snapchat

snapchat-logo-101016Snapchat için yayınlanan son güncelleme, kullanıcılara grup sohbeti özelliğini getiriyor. Bu özellik sayesinde Snapchat kullanıcıları aynı anda 16 arkadaşlarıyla sohbet edebilecek. Kullanıcılar grupta kimlerin olduğunu ekranın altında görebilecek ve diledikleri takdirde gruptaki bir arkadaşlarıyla özel bir sohbet başlatabilecek.

Snapchat grup sohbetlerinde konuşulanları 24 saat içinde silecek

Snapchat grup sohbeti özelliğini de kendi tarzı içinde sunuyor. Grupta konuşulanlar veya gruba gönderilen snap’ler, 24 saat içinde silinecek. Gruptaki snap’ler sadece bir kez tekrar oynatılabilecek. Belirlenen süre içinde açılmayan snap’ler de yok olacak.

snapchat grupSnapchat’in güncellemeyle kazandığı özellikler sadece grup sohbetleriyle sınırlı kalmıyor. Makas özelliği sayesinde kullanıcılar bir snap’ten kendi çıkartmalarını kesebiliyor. Anılar’daki snap’leri düzenlerken ortaya çıkan boya fırçası ise kullanıcılara hayal güçlerini farklı biçimde konuşturma imkanı veriyor.

Snapchat’in sunduğu yenilikler arasında en işlevseli ise Shazam entegrasyonu gibi görünüyor. Bu entegrasyon sayesinde çalan şarkıların ne olduğunu Snapchat’in kamera ekranı üzerinden öğrenmek de mümkün oluyor. Shazam’lanan şarkılar, Snapchat’in Ayarlar bölümünde görülebiliyor.

İLGİLİ HABERLER