Teknoloji

Snapchat kullanıcılardan gelen AR Lens seçeneklerini öne çıkaracak

snapchat trump
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

snapchat ar lensSnapchat AR Lens seçeneklerini kullanıcılardan gelen tasarımlarla artırmaya hazırlanıyor. Mart ayının sonundan itibaren Snapchat’in kendi seçenekleri ve sponsorlu lenslerinin yanında kullanıcılar tarafından tasarlanan lensler de görülecek.

Mashable’da yer alan habere göre, Snapchat kullanıcıların “Lens Studio” isimli araçla yaptığı lenslerden bazılarını da kendi sunduğu seçeneklerin yanına ekleyecek. Snapchat’in burada öne çıkaracağı lensleri hangi kritere göre seçeceği bilinmiyor. Ancak ilgili kullanıcılar, Snap’in “Creator Boost” isimli programına katılarak tasarımlarını Snapchat’e iletebiliyor.

Lens Studio, geçtiğimiz aralık ayında faaliyete geçti. Mashable’ın haberine göre, o günden bu yana Lens Studio’ya 30 bin adet tasarım gönderildi. Dolayısıyla Snapchat AR Lens seçeneklerini artırma konusunda oldukça geniş bir havuzdan yararlanacak gibi görünüyor. Şirket bu içerikleri hazırlayan kullanıcılarına herhangi bir ödeme yapmayacak. Sosyal paylaşım platformu, tasarım sahiplerinin isimlerini tüm kullanıcılarını gösterecek ve onlara Snapchat’in içinde bir ün sağlamış olacak.

İLGİLİ HABERLER