Eğlence

SlingPlayer Mobile’ın iPad versiyonu App Store üzerinden yayınlandı – Video

Evinizdeki tüm görüntü ve ses kaynaklarını internet bağlantısı olan herhangi bir noktadan izleme imkanı veren ürünü Slingbox Solo’nun iPhone uygulamasından sonra şimdi de iPad uygulaması çıktı.

iPhone uygulaması için para veren Slingbox Solo kullanıcılarının iPad uygulaması için de 29.99$ ödeyecek olması biraz can sıkıcı gibi görünüyor. Eğer para vermek istemezlerse, iPhone uygulamasını “uyumluluk modunda” kullanmaya devam edebilirler. Ancak bu durumda görüntü kalitesi çok da iyi olmayacaktır. Sling ise yeni iPad uygulamasının bu tablete uygun seviyede görüntü kalitesi sunduğunu belirtmekten geri kalmıyor.

SlingPlayer Mobile iPad uygulamasında yeni bir program rehberi arayüzü ve iPad dostu iyileştirmeler bulunuyor. Merak edenler için ayrıntılar aşağıdaki videoda ve basın bülteninde yer alıyor. Ayrıca uygulamayı satın alıp iPad’lerine yüklemek isteyenler bu iTunes bağlantısını takip edebilirler.

Video: SlingPlayer Mobile for iPad

BASIN BÜLTENİ

SlingPlayer Mobile ile dünyanın neresinde olursanız olun en sevdiğiniz dizileri ve en heyecanlı spor karşılaşmalarını iPad’inizden takip edebilirsiniz!

24.11.2010

Tüketici elektroniği firması Sling Media, evinizdeki tüm görüntü ve ses kaynaklarını internet bağlantısı olan herhangi bir noktadan izleme imkanı veren ürünü Slingbox SOLO için SlingPlayer Mobile adında yeni bir iPad uygulamasının geliştirildiğini duyurdu.

Yüzde yüz bir EchoStar iştiraki olan ve dijital çağın gereksinimlerine yönelik çözümler üreten Sling Media, Apple iPad’ler için geliştirilen SlingPlayer Mobile oynatıcının kullanıma sunulduğunu duyurdu. iPad için özel olarak geliştirilen ve iTunes Uygulama Mağazası?ndan temin edilebilen SlingPlayer Mobile yazılımı Slingbox® kullanıcılarının oturma odalarında yaşadıkları TV keyfini iPad’in yüksek çözünürlüklü 9,7 inç LED arka aydınlatmalı ekranından üstün görüntü kalitesiyle yaşamalarını sağlıyor. iPad’in sezgisel doğal arayüzü ve kullanışlı özellikleri televizyon kanallarını kullanıcının parmak uçlarına getiriyor.

Sling Media Ürünler Başkan Yardımcısı John M. Paul, Slingbox’ın iPad için mükemmel bir aksesuar olduğunu söylüyor ve ekliyor: “SlingPlayer Mobile uygulaması sayesinde iPad’i olan herkes harika ve tamamen kişiye özel bir televizyon izleme deneyimini dünyanın neresinde olursa olsun yaşayabilecek”

SlingPlayer Mobile Nasıl Çalışıyor?
Ödüllü SlingPlayer Mobile yazılımı bir Slingbox SOLO ya da PRO-HD’ye bağlandığında evinizdeki televizyonunuzu iPad?inizde izlemenizi sağlıyor. Slingbox’a sahip olan iPad kullanıcıları artık kanalları değiştirebiliyor, DVR’lerini kontrol edebiliyor ve en sevdikleri televizyon programlarını internet bağlantısı olan her yerden seyredebiliyorlar. Nerede olurlarsa olsunlar en sevdikleri dizileri ve en heyecanlı maçları kaçırmıyorlar.

Fiyatı ne kadar?
iPad için geliştirilen SlingPlayer Mobile iPad üzerindeki Uygulama Mağazası’ndan ya da http://itunes.com/apps/slingplayermobile adresinden $29.99 bedelle temin edilebiliyor. Üstelik indirilmesi ve kurulması yalnızca dakikalar içerisinde gerçekleşiyor.

iPhone için SlingPlayer Mobile uygulaması ise iPad üzerinde “Uyumluluk Modu”nda tamamen ücretsiz olarak çalışmaya devam edecek. Uygulamanın iPhone versiyonu tüm Slingbox’lardan TV izleme imkanı veriyor fakat iPad?in gerektirdiği yüksek kaliteli çözünürlüğe sahip olmuyor

İLGİLİ HABERLER