Teknoloji

Slack, X platformundaki durum hesabını emekliye ayırıyor: İşte detaylar

slack ibm

Slack, perşembe günü yaptığı açıklamada, platformdaki sorunlar ve kesintiler hakkında güncellemeler paylaşan X platformundaki durum hesabını emekliye ayıracağını duyurdu. Slack’ın Müşteri Deneyimi Başkan Yardımcısı Kevin Albers yaptığı açıklamada, “@SlackStatus hesabını emekliye ayırmaya karar verdik, çünkü iletişimimizi olaylar etrafında konsolide etmek ve kaynaklarımızı müşterilerimiz tarafından en çok kullanılanlara odaklamak istiyoruz.” dedi.

Eğer ilerleyen dönemde Slack’ın durumunu takip etmek isterseniz, Albers, Slack’ın ana durum sayfasını işaret ederek, “Ayrıca ana hesabımız @SlackHQ üzerinden olaylarla ilgili herhangi bir soruyu yanıtlamaktan mutluluk duyarız.” dedi. Slack’ın RSS ve Atom feed’lerine abone olarak da uyarılar alabilirsiniz.

Diğer şirketlerin X platformundaki değişiklikleri

Slack’ın bu hareketi, diğer şirketlerin X platformundaki yatırımlarını azaltmasının bir parçası olarak görülüyor. Örneğin, American Express, @AskAmex hesabını özel hale getirdi ve 1 Ağustos’tan itibaren müşterilere hesabın etkin olmadığını belirtmeye başladı. Air France’a göre, Twitter “şartlarını değiştirdiğinden” Nisan ayında X doğrudan mesajlar üzerinden müşteri hizmeti vermiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER