Teknoloji

Slack iOS uygulaması yeni tasarım ve özelliklere kavuşuyor

slack ios

Popüler kurumsal iletişim uygulaması Slack, son yıllardaki en büyük güncellemelerinden birini almaya hazırlanıyor. Bu güncelleme ilk olarak Slack iOS uygulamasının kullanıcılarına ulaştırılacak. Ancak daha sonra Slack’in Android uygulamasında da güncellemenin getirdiği yeniliklere erişmek mümkün olacak.

Slack kullanıcılarını tepeden tırnağa bir değişimin beklediği rahatlıkla söylenebilir. Alt navigasyon çubuğunu beraberinde getiren yeni tasarım, Slack’teki en büyük değişiklik olarak öne çıkıyor. Ana Sayfa, Direkt Mesajlar, Aktivite ve Sen sekmelerine erişim sağlayan bu araç çubuğu, üç nokta ikonunun yerini alıyor.

Yeni tasarımın parçalarından biri olan Oluştur butonu sayesinde Slack kullanıcıları eskisinden çok daha hızlı şekilde direkt mesaj veya kanal mesajı gönderebiliyor. Yeni tasarım sayesinde kısayollara ve son sohbetlere de hareketler aracılığıyla hızla erişilebiliyor.

Slack iOS uygulamasının yeni tasarımı App Store’da yerini almış durumda. Ancak bu tasarımın tüm kullanıcılara ulaşması biraz zaman alacak gibi görünüyor. Kendi iPhone’umda yaptığım güncellemenin henüz karşıma yeni tasarımı çıkarmadığını söylemem gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER