Teknoloji

Slack Google Takvim etkinliklerini hatırlatacak

slack-240715

Kurumsal sohbet uygulaması Slack, geçtiğimiz yıl önemli bir büyüme kaydetmişti. Diğer üretkenlik uygulamalarıyla entegre olabilmesi ve iş akışının kişiselleştirilmesine katkı sağlaması, Slack’in en değerli özellikleri olarak ön plana çıkmıştı.

Daha önce Hangotus ve Drive gibi Google servisleriyle entegrasyon imkanı sunan Slack, şimdi de Google Takvim etkinliklerini hatırlatıyor.

slack-google-takvim-240715-2

Google Takvim entegrasyonu, Slack’in “Entegrasyonlar” sayfası üzerinden aktive edilecek. Bu entegrasyon sayesinde Slack kullanıcıları, seçtikleri Google Takvim etkinliklerini belirledikleri zamanlarda istedikleri kanallarda paylaşabiliyor.

Gün içinde sıklıkla kontrol edilen Slack’in toplantıları ve önemli etkinlikleri hatırlatması uygulamanın sadık kullanıcılarını fazlasıyla memnun edecektir. Etkinlik hatırlatmalarının özel düzlemde kalmasını isteyenler ise etkinliği kişisel takvimlerine yerleştirip Slackbot’tan hatırlatma mesajları alabilecek. Slack, geçtiğimiz ay aktif kullanıcı sayısının 1.1 milyona ulaştığını açıklamıştı.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER