Teknoloji

Skype’ın Windows Phone sürümü MWC’de tanıtılabilir

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Microsoft’un Skype birimi şimdilerde bir Windows Phone yazılımı üzerinde çalışıyor ve bu yazılım çok yakında gün yüzüne kavuşacak. Konuyla yakından ilgili birkaç kaynağın aktardığına göre Microsoft çalışanları Skype’ın test versiyonunu Windows Phone Marketplace üzerinden indirebiliyormuş.

Yazılım Microsoft’un Metro tarzı arayüzüne uygun biçimde tasarlanıyor. İki sütunlu ızgaralı yapı içinde kişi listesini görmek mümkün olacak. Microsoft’un Skype’ı ilk etapta bağımsız bir uygulama olarak çıkarması bekleniyor. Windows Phone 8 ile birlikte bu servis People adlı kontakt merkezine eklenecek.

Microsoft, Skype’ın Windows Phone’a çok yakında geleceğinin işaretlerini vermişti. Şimdi gözler bu ayın sonunda düzenlenecek Mobil Dünya Kongresine çevrilmiş durumda. Tabii ki, herşey Microsoft’un yaptığı kapalı testlerin zamanında bitmesine bağlı, ancak söylentiler uygulamanın hemen hemen hazır olduğu şeklinde. The Verge’e konuşan bir Skype sözcüsü insanların Windows Phone’da Skype görmek için sabırsızlandığını dile getirmiş.

İlgili – TheVerge

İLGİLİ HABERLER