Manşetler

Skype’ın iOS uygulaması güncelleme ile Microsoft hesabı ile giriş desteği kazandı

Android uygulamasına bir süre önce Microsoft hesabı ile giriş desteği kazandıran Skype, yayınlanan son sürümüyle aynı özelliği iOS uygulamasına da getirdi. Microsoft Live Messenger ve Skype’ın birleştirme kararına göre şekillenen güncelleme çerçevesinde Microsoft hesabı ile girişe ek olarak başka özellikler de uygulamaya eklendi. Söz konusu yenilikler içinde ön plana çıkan ise hareketli yüz simgeleri oldu.

iOS cihaz sahipleri artık Messenger, Hotmail ya da Outlook.com hesaplarıyla Skype’a giriş yapıp, hesaplarını birleştirebilecekler. Kullanıcılar entegre Microsoft hesap desteği sayesinde bu servislerden herhangi birini kullanan arkadaşlarıyla da Skype üzerinden iletişime geçebilecekler.

Güncelleme ile birlikte gelen hareketli yüz simgelerinden ise sadece Retina ekranlı bir iOS cihaza sahip olanlar faydalanabilecek. Skype’ın bu simgelerin kullanımını neden sınırladığı bilinmezken, çoğu kullanıcının bu durumu dert etmeyeceği düşünülüyor. Güncelleme sayesinde uygulama üstünden bir Skype hesabı oluşturmak da mümkün hale geldi. Skype üstünden gönderilen mesajları düzenleyebilme özelliği de güncelleme ile gelen yenilikler arasında.

İlgili >> App Store

İLGİLİ HABERLER