Manşetler

Skype’ın Android uygulamasına gayriresmi müdahale: Video görüşme tüm cihazlara açık

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Skype’ın Android’e özel en güncel sürümü hemen hemen her Android cihazı tarafından indirilebilir olsa da, video görüşme desteğini resmi olarak sadece dört cihaz için sunmakta. Neyse ki, sabırsız Android kurtları bu adaletsizliği ortadan kaldıracak birtakım çalışmalar yapmışlar. Hazırlanan gayrıresmi APK dosyası sayesinde diğer cihazlar için de video görüşme özelliği mümkün kılındı.

Söz konusu APK dosyası sayesinde Samsung Galaxy S II, HTC Sensation gibi kameralı cihazlarda çalıştığı söyleniyordu. HTC Incredible S üzerinde yaptığımız deneme de başarılı oldu, hem karşı tarafın görüntüsünü alabildik, hem de kendi görüntümüzü karşı tarafa gönderebildik. Bunu da biz not düşmüş olalım.

Bu arada Engadget tayfası uygulamayı Xperia Arc üzerine yüklemiş. Uygulama çalışmış ancak Xperia Neo ile sadece tek yönlü bir video bağlantısı kurabilmiş, o da yatay görünüm modunda takılı kalmış.

Aşağıdaki TechPetals bağlantısı üzerinden APK dosyasını indirip Android cihazınıza kurabilirsiniz. Hangi cihaz üzerine kurduğunuzu ve sonucun başarılı olup olmadığını bizimle paylaşırsanız, memnun oluruz.

İlgili – TechPetals

İLGİLİ HABERLER