Teknoloji

Skype son güncellemeyle sohbet mesajlarının farklı cihazlarda eşzamanlanmasına çözüm buldu

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Skype sohbet servisi için verimliliği artıracak çeşitli güncellemeler getirdiğini duyurdu.

skype-mesaj-bildirim-130214Bu güncellemelerden ilki birden fazla cihaz arasında eşzamanlama oldu. Bir mesajı akıllı telefonunuzda okuduktan sonra Skype’a tabletiniz üzerinden giriş yaptığınızda okunmamış herhangi bir mesajınız olmadığını göreceksiniz, şimdiye kadar gördüğünüz mesajlar tüm cihazlarınız genelinde görünmüş olarak kabul edilecek.

İtme bildirimleri de iyileştirildi. Skype’ın söylediğine göre akıllı telefonunuz üzerinde, daha önce dizüstü bilgisayarınızda Skype’ı kullanırken gerçekleştirdiğiniz bir sohbeti görebilecek, bunu sanki daha önce akıllı telefon üzerinden mesajlaşmış gibi okuyabileceksiniz. Yani, sohbet oturumlarında cihazlar genelinde bir bütünlük sağlanmış oluyor.

Skype iyileştirmeler sayesinde servisin kullanımının optimize edildiğini, pilin de daha idareli şekilde kullanılmaya başlandığını belirtiyor. Ayrıca uygulamanın başlatılması ve kaldığı yerden devam etmesi sırasında geçen süre de azaltılmış oldu.

Önümüzdeki aylarda gelecek güncellemelerle birlikte kullanıcılar sadece kullanmakta oldukları cihaz üzerinde bildirimler alacak. Yani eğer Skype’ı tablet üzerinden kullanıyorsanız, o sırada gelen bir mesajın bildirimi için Skype’a kullanıcı girişi yapılmış ve açık durumda olan evdeki bilgisayara bildirim gitmeyecek.

Skype’ın bu son güncellemeleri de içeren en son versiyonu ücretsiz olarak indirilebilir.

İlgili >> Skype

İLGİLİ HABERLER