Manşetler

Skype yurt dışını bir ay boyunca ücretsiz arama fırsatı sunuyor

Eğer yurt dışında bir tanıdığınız veya arkadaşınız varsa, Skype onları aramanız için size bir güzellik yapıyor ve uluslararası telefon görüşmelerini bir ay boyunca ücretsiz yapma fırsatı sunuyor. Aynı şekilde ülke içindeki sabit ve mobil hatları da ücretsiz arama fırsatı sunuyor. ,

Skype’tan Skype’a doğru gerçekleşen telefon görüşmeleri her zaman ücretsiz, ancak ABD’deki bir yakınınızı aramak istediğinizde bunu Skype kredilerini kullanarak gerçekleştirmeniz gerekiyor. Aynı durum sabit ve mobil hatları aramak için de geçerli. Ancak Skype bugünden itibaren bir ay boyunca bu görüşmeleri ücretsiz yapmanıza imkan sağlıyor.

Gerçekleştirilen bir kampanya kapsamında Sınırsız Dünya paketini bir ay boyunca ücretsiz olarak deneme fırsatı sunuluyor. Yaklaşık 11 avroluk aylık ücrete sahip olan bu paketin deneme süreci boyunca sizden herhangi bir ücret alınmıyor, ancak birinci ayın bitiminden sonra devam etmeniz durumunda her ay kredi kartınızdan bu tutar çekiliyor. Sonuç olarak bu ücretsiz fırsattan yararlanmak için kredi kartı bilgilerinizi vermeniz veya varsa PayPal hesabınızı kullanmanız gerekiyor.

Kampanya kapsamında elde edilen sınırsız görüşme hakkının tabii ki adil kullanım sınırı hakkında belirlenen bir çerçevesi var, yani hatları istediğiniz kadar meşgul edemiyorsunuz. Elde ettiğiniz bir aylık ücretsiz Sınırsız Dünya deneme paketini aşağıda listesini verdiğimiz ülkelere doğru aramalarınızda kullanabilirsiniz. Fırsat sadece bugüne özel, bu nedenle vakit kaybetmeden aşağıdaki ilgili bağlantıyı takip edip Skype’ın web sitesine gitmenizde fayda var.

İlgili >> Skype

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER