Manşetler

Skype iPhone uygulaması artık video görüşme desteği de sunuyor – Galeri & Video

Skype’ın iPhone uygulamasının yeni sürümü bugün yayınlandı. Yeni sürümle birlikte Skype artık ücretsiz video arama desteği sunuyor ve Apple’ın kendi sistemi FaceTime’a meydan okuyor. Skype’ın yeni iPhone uygulaması iPhone 4 ve dördüncü nesil iPod touch sahiplerinin karşı tarafa video göndermesine imkan sağlarken iPhone 3GS, üçüncü nesil iPod touch ve iPad sahiplerinin de diğerlerinden video almasına olanak sağlayacak.

Skype’ı mobil olarak kullananlar birbirleri arasında video görüşmeleri yapabilecekken, yeni mobil uygulama ile Skype’ın Windows, Mac ve Linux yazılımları arasında da video görüşmeleri yapılabilecek. FaceTime’ın aksinee Skype’ın yazılımı hem WiFi hem de 3G üzerinden video aramaları destekliyor. FaceTime ise sadece WiFi üzerinden çalışıyor.

Skype’ın yenilenmiş iPhone uygulamasını App Store üzerinden indirebilirsiniz. Ancak hâla iPad için optimize edilmiş bir sürümün bulunmadığını hatırlatalım. Bu arada Skype’ın yeni iPhone uygulaması için hazırladığı tanıtım videosunu da aşağıda bulabilirsiniz.

Galeri: Skype iPhone uygulaması ekran görüntüleri
[nggallery id=468]

Video: Skype iPhone uygulaması

İlgili – iTunes App Store
İlgili – Skype Blog

İLGİLİ HABERLER