Teknoloji

Skype iOS ve Android uygulamalarına bazı eski özellikleri geri getirdi

skype ios androidMicrosoft, Skype’ın “yeni nesil” olarak tanımladığı yeni yüzünü geçtiğimiz ay gün yüzüne çıkarmıştı. Skype iOS ve Android’deki kullanıcılarına tamamen yenilenmiş bir kullanıcı arayüzü, iyileştirmeler ve yeni özellikler sunmuştu.

Yeni tasarımla birlikte mevcut özelliklerden bazıları ortadan kaybolmuş, bazılarının yerine ise yenileri gelmişti. Ancak Microsoft’un son hamlesi, kullanıcıların bu yeni özelliklerin tamamını benimseyemediğini ve eski özelliklere özlem duyduğunu gösteriyor.

Microsoft, Skype için yayınladığı son güncellemeyle kullanıcılarına istedikleri bazı eski özellikleri yeniden sundu. Şirket bunun için Skype kullanıcılarından gelen geri bildirimleri dikkate aldı. iOS ve Android için yayınlanan son güncelleme, eski özelliklerin yanı sıra çeşitli yenilikleri de beraberinde getiriyor.

Yeni güncellemeyle birlikte geri dönen özellikler arasında ilk göze çarpan ana ekranda durum gösterimi oluyor. Bu sayede Skype kullanıcıları kimin aktif olduğunu bir bakışta görebiliyor. Hem iOS’te hem de Android’de yerel paylaşım seçeneklerinin geri getirilmesi, başka uygulamalardan Skype’a paylaşım yapmayı kolaylaştırıyor.

Skype iOS ve Android kullanıcılarına yeni temalar ve renkler sunuyor

Skype güncellemeyle iOS ve Android cihaz sahiplerine yeni temalar ve renkler de sunuyor. Bu sayede uygulamayı kişiselleştirmek önemli ölçüde kolaylaşıyor. Kullanıcı arayüzünde yapılan değişiklik ise sohbetlere daha rahat erişmeyi ve sohbetler arasında daha rahat gezinmeyi sağlıyor. Kişileri ve sohbetleri silme konusundaki problemleri gideren Skype, bildirimler ve çoklu görev deneyimindeki sıkıntılara da güncellemeyle çözüm bulmaya çalışıyor.

İLGİLİ HABERLER